Χρήστος Μάστορας: Όλη η αλήθεια για τη σχέση του με την Χριστίνα Παπαδέλλη του “My Style Rocks”! [video]

Ο Χρήστος Μάστορας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων μηνών, είναι ξανά ερωτευμένος. Μετά το χωρισμό του τραγουδιστή με την Courtney Parker, ο τραγουδιστής φαίνεται πώς είναι ζευγάρι με την Χριστίνα Παπαδέλλη, η οποία έγινε ευρέως γνωστής μέσα από τη συμμετοχή της στο “My Style Rocks“.

Κι ενώ κανείς από τους δύο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για την φημολογούμενη σχέση τους, ο frontman του συγκροτήματος Melisses ξεκαθάρισε την αλήθεια για την προσωπική του ζωή, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στο BOX για να καλύψουν την πρεμιέρα του με την Τάμτα.

«Δεν ισχύει. Είμαστε φίλοι. Κάποιος έχει παρερμηνεύσει τα δεδομένα και έχει βγάλει λάθος συμπεράσματα», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, όταν τον ενημέρωσαν πώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφήνει υπονοούμενα περί σχέσης του με την νεαρή κοπέλα, απάντησε: «Αυτό είναι τρομερό!». Όσο για το αν ενοχλείται που κατά καιρούς το χρεώνουν και νέα αγαπημένη, δήλωσε: «Όχι, είναι πραγματικά χαρά μου να μου χρεώνουν σχέσεις με όμορφες γυναίκες».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164