Χρήστος Μάστορας: Το συγκλονιστικό τραγούδι από το σαλόνι του σπιτιού του (vid)

Μια ακόμα μοναδική μουσική στιγμή χάρισε στο κοινό ο Χρήστος Μάστορας, παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας στο σαλόνι του σπιτιού του, εν μέσω της νέας καραντίνας. 

Ο πολυτάλαντος frontman του κορυφαίου συγκροτήματος Melisses μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα video στο οποίο ερμηνεύει με τον μοναδικό του τρόπο και την αισθαντική του χροιά το τραγούδι «Πιάσε Απ’ Το Χέρι Τη Ζωή (Ψυχής Κλωστή), το οποίο ντύνει τους τίτλους της καθημερινής σειράς «Ήλιος» που προβάλλει ο ΑΝΤ1

Το «Πιάσε Απ’ Το Χέρι Τη Ζωή (Ψυχής Κλωστή)» υπογράφει στη μουσική ο Ηλίας Μακρίδης και στους στίχους η Ντέπη Χατζηκαμπάνη και περιλαμβάνεται στο album του συνθέτη «…Όταν Έκανα Ευχές» που κυκλοφόρησε το 2017 από την Panik Platinum και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Εκτός από τον Χρήστο Μάστορα κομμάτια του album ερμήνευσαν κι άλλοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μπάμπης Στόκας και Φωτεινή Βελεσιώτου. 

Το video του Χρήστου Μάστορα έκλεψε τις εντυπώσεις των χρηστών των social media, που τον γέμισαν με likes και αποθεωτικά σχόλια.

Read More

And More