Χρήστος Νέζος: Τη Δευτέρα η παρουσίαση του βιβλίου του με τις πιο νόστιμες συνταγές!

Το πιο… νόστιμο δημιούργημά του, ένα βιβλίο γεμάτο από νόστιμες συνταγές από τη Νάξο και τις μικρές Κυκλάδες θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου ο Χρήστος Νέζος. Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε πραγματικότητα ένα όνειρό του και κρατάει εδώ και λίγο καιρό στα χέρια του το βιβλίο που έφτιαξε με πολύ αγάπη και μυστικά από τις γυναίκες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

Ο Χρήστος είναι ενθουσιασμένος με το νέο του εγχείρημα και τη Δευτέρα θα παρουσιάσει στους φίλους του αλλά και σε όλον τον κόσμο το βιβλίο του

Ο Χρήστος έχει πει για το βιβλίο του σε συνέντευξή σου στο TLIFE:

“Μαγειρεύω στην Νάξο και τις μικρές Κυκλάδες, δηλαδή στην Σχοινούσα, Ηρακλειά, Δονούσα και Κουφονήσι. Πιστεύω πως στο 95% των Ελλήνων που δεν είναι σεφ, του  αρέσει να μαγειρεύει. Ερχόμενος στην Νάξο και κάνοντας τις εκπομπές μου είπα: «αφού ταξιδεύω με διάσημους  γιατί να μην ‘’ταξιδέψω’’ και με τις γεύσεις;» Κάπως έτσι ξεκίνησα να φτιάχνω και κάποιες δικές μου συνταγές. Ταξιδεύουμε στις διάφορες περιοχές τις Νάξου και μαγειρεύουμε εκεί με απλούς ανθρώπους, αλλά και κάποιους ειδικούς. Παράδειγμα: δίνουμε την παραδοσιακή συνταγή του ζαμπόνι που φτιάχνετε στην Απύρρανθο”.

Την εκδήλωση θα προλογίσουν:

η Μαρία Αντωνιάδου, Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ,

και η Ελένη Κεκροπούλου, Εκδότρια Εκδόσεων Ωκεανός.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ.:

Φαίη Σκορδά, Παρουσιάστρια ΑΝΤΕΝΝΑ,

Νίκος Ζωιδάκης, Λυράρης-Τραγουδιστής,

Γιάννης Καλλιάνος, Μαθηματικός-Μετεωρολόγος OPEN TV,

Βασίλης Καλλίδης, Σεφ,

Δημήτρης Καμπουράκης, Δημοσιογράφος-Συγγραφέας,

Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Διευθυντής Προγράμματος ΘΕΜΑ 104,6 – Εκδότης meaculpa.gr,

Κώστας Σπυρόπουλος, Ηθοποιός-Σκηνοθέτης  και ο Δημήτρης Καπούνης, Πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Ελένη Λαζάρου, Δημοσιογράφος του ALPHA, και θα τραγουδήσει ο Μανώλης Μπαρμπεράκης,ο σπουδαίος δάσκαλος της νησιωτικής παραδοσιακής μουσικής. Πάρε μια γεύση από το βίντεο:

https://instagram.com/p/BnHwQ5WHHCM/

Read More

And More