Χρήστος Πλαΐνης: Αγνώριστος ο ηθοποιός για χάρη του νέου του ρόλου! [pics]

Εντυπωσιακά σκηνικά, καταξιωμένοι ηθοποιοί, ένα δυνατό σενάριο και μία μεγάλη παραγωγή συνθέτουν τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Η ιστορία επικεντρώνεται σε τρεις αδελφές που έχουν μόνο η μία την άλλη και που η ζωή τους αλλάζει ξαφνικά μετά τον θάνατο του πατέρα τους. Το σενάριο υπογράφει η επιτυχημένη Μελίνα Τσαμπάνη, ενώ τη σκηνοθεσία ο βραβευμένος Λευτέρης Χαρίτος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Δανάη Μιχαλάκη, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιώργος Γάλλος και Γιώργος Σουξές. Στο ρόλο του Νέστορα Αγραφιώτη ο Γιάννης Φέρτης, της Ανέτ Ρουσσώ η Κάτια Δανδουλάκη, ενώ guest εμφάνιση θα πραγματοποιήσει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Στις «Άγριες Μέλισσες» θα δούμε ακόμα τον Χρήστο Πλαΐνη. Μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την τηλεόραση, ο αγαπημένος ηθοποιός επιστρέφει δυναμικά και, μάλιστα, με άκρως ανανεωμένη εμφάνιση. Το βράδυ της Τρίτης, μάλιστα, ο ίδιος έδωσε το “παρών” στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”, όπου τον είδαμε και πραγματικά δυσκολευτήκαμε να τον αναγνωρίσουμε. Τα μαλλιά του είναι εμφανώς πιο μακριά από όσο τον είχαμε συνηθίσει, ενώ έχει αφήσει μουστάκι, το οποίο σε συνδυασμό με τους γκρι κροτάφους του τον κάνουν να δείχνει ακόμα πιο γοητευτικός.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More