Χρήστος Πλαΐνης: Αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, «Ο παράδεισος των κυριών»

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», ο Χρήστος Πλαΐνης βρέθηκε, σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συνομίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με τη συμμετοχή του στη σειρά, τη ζωή του αλλά και το θέατρο.

«Βρισκόμαστε στη δεκαετία του ’60. Εγώ υποδύομαι τον λογιστή του πολυκαταστήματος, τον Μάρκο, ο οποίος είναι πολύ στενός συνεργάτης των δύο ιδιοκτητών. Είναι μια δραματική, αλλά και με κωμικά στοιχεία σειρά, η οποία ξεκινά με μια δολοφονία και από κει και πέρα αρχίζουν να μπλέκονται διάφορα πράγματα…

Είναι πολύ ιδιαίτεροι οι χαρακτήρες όλοι, με έρωτες, με πάθη και έντονα συναισθήματα… Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα από το ’50 έως το ’70, για κάποιοι λόγο νιώθω πολύ οικεία, πολύ όμορφα όταν κάνω τέτοιες δουλειές, το παρελθόν έχει άλλη «μυρωδιά» είπε ο Χρήστος Πλαϊνης.

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός ανέφερε, «Θα δούμε υπέροχα ρούχα και κοστούμια κι ένα εξαιρετικό σκηνικό που δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην ελληνική τηλεόραση… Η σειρά ξεκινά με μια δολοφονία, η οποία θα δημιουργήσει πολλές εντάσεις, πολλά θέματα… Στη ζωή μου δεν είμαι καλός στην οικονομική διαχείριση, έχω όμως την ηρεμία του Μάρκου, την υπομονή πια».

Όσα θα δούμε στο 1ο επεισόδιο της σειράς “Ο παράδεισος των κυριών”.

Αθήνα 1963. Τα εγκαίνια του πολυτελούς καταστήματος γυναικείας μόδας «ο Παράδεισος των κυριών» αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την πρώην Σταρ Ελλάς – και αρραβωνιαστικιά του ενός εκ των δύο ιδιοκτητών-, και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους.

Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της, της κρυφής σχέσης του Ντίνου, της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Εκείνο το βράδυ, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια θα ανακόψει απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

Read More

And More