Χρήστος Πλαΐνης: Ο Τόλλιας από τις “Άγριες Μέλισσες” σε μία σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του!

Ο Χρήστος Πλαΐνης τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο Κοινοτάρχης του Διαφανίου, Περικλής Τόλλιας, έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και επιδιώκει να απασχολεί τα Μέσα μόνο με τη δουλειά του. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, μάλιστα, ο ηθοποιός έχει δηλώσει: «Γενικά προσπαθώ να μην προβάλλω την προσωπική μου ζωή, γιατί δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρει κάποιον. Επιθυμία μου είναι να μιλώ για τις δουλειές που συμμετέχω».

Και παρόλο που δημόσιες εμφανίσεις του είναι περιορισμένες, ο Χρήστος Πλαΐνης πραγματοποίησε πρόσφατα μια σπάνια βραδινή έξοδο με την σύζυγό του. Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι παντρεμένος με την ηθοποιό και ψυχολόγο Σταυρίνα Ψιμοπούλου και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Οδυσσέα και την Νεφέλη.

Το ζευγάρι έδωσε το “παρών” στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Μάκμπεθ» του Σαίξπηρ, που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, στο Εθνικό Θέατρο. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, μάλιστα, οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό.

Φωτογραφία: NDP

Read More

And More