Χρήστος Σιμαρδάνης: “Είμαι ευγνώμων στη φωνή μου”

Ο Χρήστος Σιρμαρδάνης βρέθηκε στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα και μίλησε για την μεγάλη δυνατότητα που του παρείχε η φωνή του, να κάνει τις επιλογές που ήθελε ως ηθοποιός. Ο ηθοποιός όμως μιλάει και για το διαζύγιο με το MEGA και δίνει την άποψή του σε ότι αφορά την επιλογή του Μάρκου Σεφερλή από το Κανάλι.

Ο μπάτλερ από την ελληνική εκδοχή της Νταντάς αναφέρει πως είχε την πολυτέλεια να περιμένει ώστε να βρεθεί η κατάλληλη δουλειά στο θέατρο και την τηλεόραση. «Είμαι ευγνώμων στη φωνή μου, γιατί δε θα μπορούσα να είχα περιμένει να γίνει αυτό που έγινε στην καριέρα μου σαν ηθοποιός. Μπόρεσα να περιμένω λόγω της φωνής μου. Επειδή προηγήθηκαν τα διαφημιστικά, τα τρέιλερ και είχα την άνεση να κάθομαι και να περιμένω και να μην έχω δουλειά.»

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε για την πολύ καλή συνέργασία που είχε με το κανάλι της Μεσογείων, όπου και για χρόνια αποτέλεσε τη… φωνή του. Ερωτηθείς σχετικά με την επιλογή Σεφερλή ανέφερε: Έχω την εντύπωση ότι αυτό που έχει συμβεί, είναι ότι το MEGA άλλαξε προφίλ και χωράει και ο Μάρκος Σεφερλής. Έπειτα είναι εποχές που είναι ανεξήγητα αυτά που συμβαίνουν.

Διάβασε περισσότερα και δες το βίντεο της συνέντευξης στο zappit.gr. KANE ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Read More

And More