Χρήστος Σπανός: Ερωτεύτηκε την καθηγήτριά του! Σήμερα η 16η επέτειος του γάμου τους![pic]

Χρήστος Σπανός: Ερωτεύτηκε την καθηγήτριά του! Σήμερα η 16η επέτειος του γάμου τους![pic] | tlife.gr

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του θυμήθηκε σήμερα ο Χρήστος Σπανός! Ο ηθοποιός έχει επέτειο γάμου με την σύζυγό του Μελίνα Παιονίδου και με μια φωτογραφία αλλά και λόγια αγάπης μοιράστηκε μαζί μας τις αναμνήσεις του από τον γάμο του που έγινε 16 χρόνια πριν στα Βάτσα της όμορφης Κεφαλονιάς!

Ο ηθοποιός έγραψε για τον όμορφο και απλό γάμο του αλλά και για το πόσο ερωτευμένος είναι με την σύζυγό του 16 χρόνια μετά!

«Σε ένα μικρό εκκλησάκι,στα Βατσα Κεφαλλονιάς…Μόνο εσύ κι εγώ…Τρεις ψάλτες που μετά γίνανε οι κανταδόροι μας,δυο αγαπημένοι μας άνθρωποι που μας άλλαξαν τα στέφανα και τις βέρες η Πίτσα @koutoufa.pitsa και ο Φωκάς @fokasevagelinos και που οργάνωσαν όλο αυτό τον παραμυθένιο γάμο χωρίς να πάρουμε χαμπάρι…Σε ένα δεκαήμερο διακοπών μας…Μας άνοιξαν την αγκαλιά τους…Μετά το μυστήριο,φαγητο στο παραλιακό ταβερνάκι στην ίδια παραλία…Ενα μεγάλο ξύλινο τραπέζι…Θυμάμαι αστακομακαρονάδες…Με πόδια στην άμμο…απλά και όμορφα…Τις επόμενες μέρες γνωρίσαμε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού…Σήμερα,16 χρόνια μετά…εδώ πάλι…Μαζί.
Σ αγαπώ» έγραψε ο Χρήστος για την ημέρα του γάμου του!

Η Μελίνα Παιονίδου που είναι μουσικός, μαέστρος και καθηγήτρια μουσικής, γνωρίστηκε με τον ηθοποιό όταν εκείνος ήταν μαθητής της στη δραματική σχολή! Ο Χρήστος την ερωτεύτηκε και η σχέση αυτή κατέληξε σε έναν υπέροχο γάμο και μια πανέμορφη κόρη!

 

READ more