Χρήστος Σπανός: Καμάρωσε την κόρη του, Μαρίνα, να τραγουδά στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια [pics]

Το βράδυ της Τρίτης, ο Κωστής Μαραβέγιας έδωσε μια ξεχωριστή παράσταση στο Άλσος συνεχίζοντας τις επιτυχημένες συναυλίες του καλοκαιριού. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ανέβηκε στη σκηνή και ταξίδεψε το κοινό με τις υπέροχες μελωδίες του τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες του. Στο πλευρό του βρέθηκε και εντυπωσίασε με τις ερμηνείες της η κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού, Μαρίνα.

Η Μαρίνα Σπανού μπορεί να είναι μόλις 17,5 ετών, όμως ασχολείται από πολύ μικρή με τη μουσική, αφού είναι η μεγάλη της αγάπη. Χθες, λοιπόν, ανέβηκε στη σκηνή και κατέπληξε σύσσωμο το θέατρο τραγουδώντας και παίζοντας πιάνο και κιθάρα. Από τις πρώτες θέσεις δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο πατέρας της. Ο γνωστός ηθοποιός παρακολούθησε συγκινημένος και περήφανος την κόρη του να τραγουδά ενώ σχολίασε στο προφίλ του στο Instagram γι’ αυτή την ξεχωριστή στιγμή:

“Μια μαγευτική βραδιά χθες στο θέατρο @toalsos Συγκινημένος, περήφανος και ευγνώμων που έκανε μαζί σου το ξεκίνημα της. Απέραντη αγάπη @maraveyas που δίνεις γενναιόδωρα χώρο σε νέα παιδιά.Θα είμαστε και σήμερα εκεί”.

Δες φωτογραφίες:

Λίνα Πάτσιου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας, Μαρίνα Σπανού

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More