Χρήστος Θηβαίος: Ο γάμος με την κόρη του Μικρούτσικου, η απεξάρτηση από το αλκοόλ και το μπέρδεμα με τον Καρβέλα

Ο Χρήστος Θηβαίος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μίλησε για την απεξάρτησή του από το αλκοόλ, τη σχέση του με τον Θάνο Μικρούτσικο ενώ αποκάλυψε και όλες τις δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με τη μουσική.

«Πλέον με τον Θάνο Μικρούτσικο και την οικογένειά του είμαστε οικογένεια. Παντρεύτηκα την κόρη του. Μου λείπει αλλά τον έχω μέσα μου πάντα και θυμάμαι τις συμβουλές του», σημείωσε συγκινημένος ο Χρήστος Θηβαίος.

«Περισσότερο έχω δουλέψει σε άλλες δουλειές παρά ως τραγουδοποιός και ερμηνευτής. Έχω κάνει τα πάντα. Μάγειρας στην Ιταλία, σε ένα παλιατζίδικο, διερμηνέας από ιταλικά ελληνικά και το αντίθετο. Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε φούρνο για να αγοράσω την πρώτη μου κιθάρα. Ήταν της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη. Προτιμώ να μη μιλήσω για αυτό, γιατί τα πράγματα ήρθαν αλλιώς, ήταν απρόσμενο…» αποκάλυψε ο Χρήστος Θηβαίος.

 

«Δεν πάνε χαμένα τα χρήματα στον ψυχίατρο. Κάνω ψυχανάλυση, με βοηθάει αρκετά. Έχει να κάνει και με την απεξάρτηση από το αλκοόλ. Δεν είναι εύκολο, κάποιες φορές ξαναπέφτεις πάλι. Είναι ένα πισωγύρισμα αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο, θέλει θέληση και δύναμη. Θα συμβούλευα κάποιον που έχει πρόβλημα με το αλκοόλ να αγαπήσει τον εαυτό μου» εξομολογήθηκε ο Χρήστος Θηβαίος.

Ο τραγουδοποιός στη συνέντευξή του εξιστόρηση και ένα απίστευτο σκηνικό που έζησε στη Θεσσαλονίκη, όταν τον είχαν μπερδέψει με τον Νίκο Καρβέλα: «Όταν είχα μακριά μαλλιά με είχαν μπερδέψει με τον Νίκο Καρβέλα. Μου είχαν πει ότι με ζηλεύουν που είμαι με τη Βίσση» δήλωσε.

Read More

And More