Χρήστος Τσακίρης: «Με τους κριτές δεν θέλω να μιλάω όταν τελειώνει το παιχνίδι»!

Χρήστος Τσακίρης: «Με τους κριτές δεν θέλω να μιλάω όταν τελειώνει το παιχνίδι»! | tlife.gr

Την περασμένη Δευτέρα εξόργησε την κριτική επιτροπή όταν βγήκε στη σκηνή και τραγούδησε «Να,να,να…». Πολλοί τον αποκάλεσαν θρασύ, το κοινό όμως φαίνεται ότι είχε εντελώς διαφορετική γνώμη καθώς με την ψήφο του τον κράτησε στο παιχνίδι βγάζοντας εκτός ένα από τα φαβορί, τον Γιώργο Ντούρο. Ο Γιώργος Τσακίρης, ο άνθρωπος που έχει εξοργίσει όσο κανείς άλλος παίκτης talent show την κριτική επιτροπή παραχώρησε συνέντευξη στο Thema People και μίλησε για όλους και για όλα.

Προσπαθώντας να δώσει μια απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν παρουσιάστηκε στις πρόβες του τραγουδιού την πιο κατάλληλη στιγμή, εκείνος απάντησε: «Την προηγουμένη της πρόβας, δηλαδή την Πέμπτη το βράδυ, κανένα από τα παιδιά δεν κοιμήθηκε στο σπίτι του Greek Idol. Είμαι ένας τύπος που απεχθάνεται τη μοναξιά και δεν ήθελα να κοιμηθώ μόνος μου εκεί. Γι’ αυτό έφυγα και πήγα να κοιμηθώ σ’ έναν φίλο μου. Είχα βάλει ξυπνητήρι, χτύπησε αλλά δεν το άκουσα», ήταν η εξήγηση που έδωσε για την κακή σκηνική του παρουσία.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν δεν σκέφτηκε ότι θα εκτεθεί αν δεν τα κατάφερνε, ο Χρήστος δίνει τη δική του ερμηνεία: «Στην αρχή ναι. Όμως πριν βγω στη σκηνή το είχα συζητήσει και με τα παιδιά, αλλά και με ανθρώπους από μέσα, όχι της παραγωγής, αλλά με μερικούς που είναι πίσω από τις κάμερες, και όλοι μου είπαν «Βγες και διασκέδασέ το, δεν τρέχει κάτι». Αν χάσεις τα λόγια, λέγε «Να, να, να, να».

Ποια, όμως, είναι η σχέση του με την κριτική επιτροπή; «Με τους κριτές δεν θέλω να μιλάω όταν τελειώνει το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν τα άλλα παιδιά μιλάνε. Εγώ πάντως όχι. Το αποφεύγω γιατί δεν θέλω να πιστέψουν ότι θέλω να τους γλείψω. Δεν είμαι έτσι. Δεν έχω επαφές μαζί τους».

Απ’ ότι φαίνεται, πάντως, ο Χρήστος Τσακίρης που μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη σκηνή του Greek Idol και την λαϊκή όπου πουλάει εσώρουχα, ξέρει πως πατάει γερά στα πόδια του: «Ξέρω ότι έχω τον κόσμο μοϋ», λέει στον δημοσιογράφο της εφημερίδας.

READ more