Χρήστος Βαρουξής: Ο παίκτης του Big Brother έχει δίδυμο αδερφό που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! [pics]

Απόψε, στις 21.00, το Big Brother ξεκινά με ένα εντυπωσιακό show μεν, μαγνητοσκοπημένο δε. Οικοδεσπότης, ο Χάρης Βαρθακούρης.

17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

Το πρωί του Σαββάτου, το κανάλι του Φαλήρου αποκάλυψε με επίσημη ανακοίνωση τους παίκτες που θα μπουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και αναμένεται να μας απασχολήσουν την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Ένα από αυτούς που ξεχωρίσαμε εξ’ αρχής ήταν ο Χρήστος Βαρουξής!

Ο Χρήστος είναι 22 χρονών, κατάγεται από την Καλαμάτα αλλά μένει στον Πύργο Ηλείας. Είναι απόφοιτος σχολής τουριστικών επιχειρήσεων και το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. Γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα, έχει πάθος με το ποδόσφαιρο, προσέχει τη διατροφή του… και στον ελεύθερο χρόνο του παίζει ντραμς! Προέρχεται από μια πολύ δεμένη οικογένεια και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του που δεν του χαλάει χατίρι! Στο σπίτι του Big Brother θα τον δυσκολέψουν περισσότερο οι… ακατάστατοι συγκάτοικοι του.

Εμείς βρήκαμε το προφίλ του στο Instagram και μείναμε άφωνοι όταν είδαμε πώς ο Χρήστος έχει… δίδυμο αδερφό, ο οποίος ακούει στο όνομα Παναγιώτης. Οι δυο τους μοιάζουν πραγματικά σαν δυο σταγόνες νερό και δύσκολα μπορεί κανείς να τους ξεχωρίσει.

Δες τις φωτογραφίες:

Οι δυο τους, μάλιστα, έχουν τρέλα με το Tik Tok και ειδικά το διάστημα της καραντίνας μας διασκέδαζαν μέσα από τα απίθανα βιντεάκια που γύριζαν.

Read More

And More