Χρήστος Βασιλόπουλος: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η σύντροφός του! [video]

Αντίστροφα μετρούν για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η κούκλα σύντροφός του Sarah Conner. Το ζευγάρι που ζει στην Αμερική περιμένει το πρώτο του μωρό σε λίγες εβδομάδες και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μετά την αποκάλυψη των ευχάριστων νέων μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός που κάνει καριέρα στο εξωτερικό δεν σταματά να μοιράζεται στα social media τρυφερά στιγμιότυπα με την καλή του.

Η Sarah Conner που βρίσκεται πια στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι σε γλυκιά αναμονή για το baby boom και ο σύντροφός της δεν λείπει λεπτό από κοντά της. Φυσικά, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο του μικρού, και ο γνωστός ηθοποιός μας έδωσε μια γεύση μέσα από ένα video στο Instagram.

Εκεί αποκάλυψε και για πρώτη φορά το φύλο του μωρού που θα είναι αγοράκι! «Αντίστροφη μέτρηση! Σύντομα αυτό το δωμάτιο θα γεμίσει χαρά, χαμόγελα και μαγεία από το νέο μέλος της οικογένειάς μας! Περιμένουμε τον μικρό μας πρίγκιπα», έγραψε χαρακτηριστικά στο post του στο Instagram ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

 

Read More

And More