Χρήστος Βασιλόπουλος: Αποκαλύπτει πως γνώρισε την σύντροφό του μέσω εφαρμογής γνωριμιών

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος πρόσφατα επέστρεψε στην Αθήνα, στο πρώτο του οικογενειακό ταξίδι με τον δύο ετών γιο του και την αγαπημένη του Σάρα Κόνερ.

Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν μαζί για το περιοδικό OΚ με τον Χρήστο Βασιλόπουλο και την Σάρα Κόνερ να μιλούν για όλα στον Γιώργο Πράσινο, σε μια συνέντευξη για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους.

Αλήθεια, μέσα από εφαρμογή γνωριμιών γίνατε ζευγάρι;

Χρήστος: Είναι μια εφαρμογή γνωριμιών που έχει να κάνει μόνο με καλλιτέχνες, το Raya.

Σάρα: Ναι, πριν από πέντε χρόνια. Το Raya ήταν ακόμα στην αρχή του και έπρεπε να εργάζεσαι στην καλλιτεχνική βιομηχανία, να είσαι διαπιστευμένος. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό σήμερα, έχω να μπω από τότε!

Χρήστος: Ούτε εγώ έχω μπει!

 

Για τις σκέψεις να επιστρέψουν μόνιμα πίσω στην Ελλάδα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Είναι μια σκέψη που έχουμε στο μυαλό μας, ειδικά με τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στην Αμερική, με τις εκτρώσεις, τα όπλα κ.ο.κ. Είναι λίγο φοβιστικό όσον αφορά το μεγάλωμα ενός παιδιού.

Όταν σκέφτεσαι το μέλλον του παιδιού σου σε μια χώρα που απαγορεύονται οι εκτρώσεις, τα όπλα είναι παντού, στα σχολεία τούς κάνουν ασκήσεις «τι κάνεις σε περίπτωση που μπει ένας συμμαθητής σου με καραμπίνα»… Είναι λίγο απογοητευτικό που η χώρα της ευκαιρίας και της ελευθερίας δεν είναι αυτό ακριβώς που πιστεύεις – κι αυτό το βλέπεις όσο πιο πολύ τη ζεις», δήλωσε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στο περιοδικό OK

Read More

And More