Χρήστος Βασιλόπουλος: Φωτογραφίζει τον νεογέννητο γιο του και αποκαλύπτει το όνομα που θα του δώσει!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η σύντροφός του Σάρα Κόνερ, αφού υποδέχτηκαν στην οικογένεια τους το πρώτο τους παιδί. Το ερωτευμένο ζευγάρι περίμενε πως και πως τον ερχομό του γιου του και πλέον δεν μπορεί να το αφήσει από την αγκαλιά του.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, το περασμένο Σάββατο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) ο ίδιος δημοσίευσε στον προφίλ του την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του, να κοιμάται στο κρεβατάκι του.

Στη λεζάντα που την συνόδευε έκανε μια εξομολόγηση για τα πρώτα του συναισθήματα ως πατέρας και δεν δίστασε να αποκαλύψει το όνομα που θα δώσει στον γιο του, ο οποίος του έχει κλέψει την καρδιά.

«Στις 13 Ιουνίου, στις 4:54 π.μ., ο γιος μας Απόλλων ήρθε στον κόσμο. Το θαύμα της ζωής, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου, ο λόγος που θα ζω από εδώ και πέρα. Η χαρά… Όποιος έχει παιδιά θα με καταλάβει. Όποιος δεν έχει όχι. Καλύτερα, λοιπόν, να το βάλετε μπροστά… Ανεκτίμητο. Νιώθω ευγνώμων για αυτό το δώρο ζωής…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More