Χρήστος Βασιλόπουλος: Η συνάντηση με τους διάσημους Έλληνες φίλους του στο Λος Άντζελες

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με καλούς του φίλους στο Λος Άντζελες. Ο γνωστός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στην Αμερική ακολουθώντας νέα επαγγελματικά βήματα με στόχο να κάνει διεθνή καριέρα. Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν τον είδαμε στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads στη Μαδαγασκάρη, όπου ξεχώρισε με τις αντοχή και τις αγωνιστικές του ικανότητες. Μετά το τέλος του παιχνιδιού και ένα σύντομο ταξίδι στην Ελλάδα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος επέστρεψε πριν λίγους μήνες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συχνά μας δείχνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπα από την ζωή του εκεί. Στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του, Αμερικανίδα hair stylist, Σάρα Κόνερ.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Χρήστος Βασιλόπουλος μας έδειξε μια selfie από τη συνάντηση με καλούς του φίλους από την Ελλάδα. Ανάμεσά τους, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο γνωστός ηθοποιός, είναι οι Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Πάνος Μουζουράκης και Δημήτρης Γιαννέτος. Ενθουσιασμένος στην ανάρτησή του σημείωσε: “Όταν οι Έλληνες συναντιούνται στο Λος Άντζελες, είναι όλα σχετικά με το καλό φαγητό, τις υπέροχες συζητήσεις και την πραγματική χημεία. Δεν είναι καθόλου κακό; #greekactors #hollywood #greeksinla #funtimes #love #balance #foodies #greeks #LA # 3rdst”.

Να σημειωθεί ότι μια ημέρα πριν, ο Χρήστος Βασιλόπουλος είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία από τις βόλτες του με τον διάσημο Έλληνα hair stylist, Δημήτρη Γιαννέτο στο Μπέβερλι Χιλς στην Καλιφόρνια, όπου απόλαυσαν τα αγαπημένα τους παγωτά. Όπως σημείωσε ο ηθοποιός στην ανάρτησή του: “Φίλοι τρώνε παγωτό! Εγώ και@dimitrishair συχνά τρώμε tacos παγωτού και μιλάμε! Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για το παγωτό και ποτέ δεν σταματάμε και προσκαλούμε για παγωτό και για μια καλή συζήτηση! Το αποκαλώ και θεραπεία μου!”

Read More

And More