Χρήστος Βασιλόπουλος: Ο Έλληνας ηθοποιός που ζει στην Αμερική αποκαλύπτει ποιον ψήφισε για πρόεδρο των ΗΠΑ

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, όπως είναι γνωστό ζει με την οικογένειά του στην Αμερική. Ο Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος εδώ και μια δεκαετία έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και έχει εγκατασταθεί στο Λος Αντζελες, σε απευθείας σύνδεση, μέσω skype μίλησε στην Δανάη Μπάρκα και στην πρωινή εκπομπή του Mega για τις Αμερικανικές Εκλογές και το αποτέλεσμά τους. Περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί μετά την επικράτηση και την μεγάλη νίκη του Τζο Μπάιντεν. 

“Νομίζω ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει την τρίτη ημέρα των εκλογών με μια “ανάσα” και όλοι είναι χαρούμενοι για τη νίκη του δημοκρατικού υποψηφίου. Δεν μπορούν να πιστέψουν, μάλιστα, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι πια Πρόεδρος της Αμερικής”, είπε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ψήφισε τον Τζο Μπάιντεν, αλλά θα προτιμούσε για πρόεδρο την Καμάλα Χάρις – την πρώτη Αφροαμερικανή γυναίκα η οποία εδώ και λίγα 24ωρα είναι αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. «Νομίζω όλα τα φώτα θα στραφούν πάνω της επειδή είναι η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μιλώντας για τον Ντόναλντ Τραμπ  είπε: “Οι πολιτείες της Κεντρικής Αμερικής και του Νότου ψηφίζουν “δαγκωτό” τον Τραμπ. Η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη που είναι σε διαφορετικό μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο, υποστηρίζουν τον Μπάιντεν”.

Read More

And More