Χρήστος Βασιλόπουλος: Οι φωτογραφίες από τις διακοπές στην Ελλάδα δίπλα στη μητέρα του

Στα πάτρια εδάφη απολαμβάνει τις διακοπές του ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες κάνοντας νέα βήματα στην καριέρα του, πάνω στην υποκριτική. Εκεί μάλιστα έχει δημιουργήσει και μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Μαζί με την σύντροφό του, Σάρα Κόνερ έχουν αποκτήσει έναν γιο ο οποίος αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Το φετινό καλοκαίρι, ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρίσκεται στην Ελλάδα και συνδυάζει δουλειά και διακοπές με την οικογένειά του και τους φίλους του. Να σημειωθεί ότι ο γνωστός ηθοποιός συμμετείχε στη νέα ταινία “The Enforcer” με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Αντόνιο Μπαντέρας, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη.

Λίγες ημέρες μετά το πέρας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ο Έλληνας ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη χώρα μας μαζί με την μητέρα του, τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους φίλους του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, βλέπουμε και τον ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, με τον οποίο μετρούν αρκετά χρόνια φιλίας.

(Δεξιά βλέπετε τη μητέρα του ηθοποιού)

Read More

And More