Χρήστος Βασιλόπουλος: Σοκαριστική αποκάλυψη – Στο Λος άντζελες προμηθεύονται όπλα, λόγω κορονοϊού! [video]

Μπορεί στην Ελλάδα να άδειασαν τα supermarket λόγω κορονοϊού, στην Αμερική όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος που ζει τα τελευταία χρόνια στο Λος άμτζελες μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και αποκάλυψε ότι εκεί ο κόσμος προμεθεύεται όπλα και σφαίρες για να γλιτώσει το… πλιάτσικο.

O Έλληνας ηθοποιός ανέφερε πως εκεί οι ηλικιωμένοι έχουν συγκεκριμένες ώρες που τούς επιτρέπεται να πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ για ψώνια προκειμένου να προφυλάσσονται ακόμα περισσότερο ως ευπαθείς ομάδες.

Επίσης, ανέφερε πως έχουν αδειάσει όλα τα ράφια των σούπερ μάρκετ και πως δεν κυκλοφορεί κανείς στην αμερικανική μεγαλούπολη, ενώ οι περισσότεροι φίλοι του έχουν νοικιάσει σπίτια στην εξοχή για έναν μήνα προκειμένου να περάσουν εκεί κατ’ οίκον την δύσκολη αυτή περίοδο.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, μαζί με τη σύντροφό του είχαν προγραμματίσει ταξίδι αναψυχής στο Μεξικό και αναγκάστηκαν να το ακυρώσουν προκειμένου να προστατευθούν.

Ο ίδιος δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα όμως είναι σε συνεχή επαφή με την οικογένειά του, τη μητέρα του και τον αδελφό του.

 

 

Read More

And More