Χρήστος Βασιλόπουλος: Το τρυφερό μήνυμα για το μωρό που περιμένει και η φουσκωμένη κοιλιά της συντρόφου του

Πριν λίγες μέρες αποκάλυψε πως εν μέσω καραντίνας ο Χρήστος Βασιλόπουλος βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα καθώς η σύντροφός του είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Ο γνωστός ηθοποιός που ζει μόνιμα στην Αμερική είχε αποκαλύψει πως τα πράγματα και στις ΗΠΑ είναι δύσκολα λόγω κορονοϊού, αλλά εκείνος μένει σπίτι με την καλύτερή παρέα, την σύντροφό του Sarah Conner που βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, μάλιστα, γιόρτασε τα 42α γενέθλιά του και έστειλε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για το μωρό που περιμένει. Ο ίδιος δημοσίευσε και μια φωτογραφία με την καλή του, δείχνοντας μας για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

«Όταν η σύντροφός σου στη ζωή, σου δίνει ως δώρο γενεθλίων μια ανθρώπινη ζωή δε μπορείς να ζητήσεις κάτι περισσότερο. Σε ευχαριστώ μωρό μου. Το θεωρώ ως Όσκαρ ζωής και κάθε γονιός εκεί έξω θα συμφωνούσε μαζί μου. Δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο στη ζωή από το να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί. Παρά το ξέσπασμα του κορονοϊού, παραμένουμε δυνατοί και θετικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Άλλος ένας χρόνος πέρασε για εμένα, γεμάτος χαρά και οικογενειακή θέρμη. Αυτά είναι τα πιο παράξενα και απομονωμένα γενέθλια της ζωής μου μέχρι τώρα, αλλά ταυτόχρονα και τα πιο ξεχωριστά καθώς είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω πατέρας».

Και φυσικά γιόρτασε με την καλή του τα γενέθλιά του σβήνοντας cup cakes, αντί για τούρτα!

 

Read More

And More