Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Το δημόσιο ξέσπασμα για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και το καρφί στη Μαρία Σολωμού

Την άποψή του σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού εξέφρασε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο γνωστός ηθοποιός πήρε θέση για τη σπουδαιότητα του εμβολίου, ενώ «τα έβαλε» και με εκείνους, αναγνωρίσιμους και μη, που υποστηρίζουν δημόσια πως δεν θα το κάνουν. Μάλιστα, η ανάρτησή του άφησε αιχμές και για τη Μαρία Σολωμού, η οποία πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι «θα μπει ασπίδα προστασίας για να μην κάνει το παιδί της το εμβόλιο».

«Ευτυχώς μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social… και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ από αυτή την ανεξέλεγκτη “άποψη” που έχει κι η κουτσή Μαρια… όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς , “διάσημους”  ηθοποιούς  πχ  που από τη δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλές φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα, να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου “είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ”, μου σηκώνεται η τρίχα… χαλιέμαι πολύ!

Διάβασε επίσης εδώ:  Μαρία Σολωμού: Τι απαντά μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωσή της πως δε θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού (video)

Μια απλή περιήγηση στο ίντερνετ για την ιστορία των εμβολίων, θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια, που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες, αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους: ευλογιά, πανώλη, φυματίωση, κίτρινος πυρετός, ερυθρά, ιλαρά, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα κλπ.

Άκουσα και το άλλο! “Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα” για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό, λέμε! Δεν πειράζει … ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους . Τι να πω; Έχω μείνει άφωνος!».

Δες την ανάρτησή του:

Read More

And More