Χρήστος Χολίδης: Έγινε 40! Η έκπληξη για τα γενέθλιά του [pic]

Γεννημένος την 1η Ιουλίου του 1979, ο Χρήστος Χολίδης είχε χθες τα γενέθλιά του. Ο τραγουδιστής έγινε 40 ετών και το γιόρτασε μαζί με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες σε ένα πάρτι που διοργανώθηκε στο σπίτι του.

Ο Χρήστος Χολίδης, μάλιστα, έσβησε τα κεράκια του πάνω σε μια εντυπωσιακή τούρτα, η οποία φτιάχτηκε ειδικά για εκείνον και αποτελούνταν από όλα όσα λατρεύει ο καλλιτέχνης. Συγκεκριμένα, υπήρχαν: ένα μικρόφωνο, ένας Κύβος του Ρούμπικ, μια μπάλα μπάσκετ, ένα πούρο κι ένα αυτοκίνητο, ενώ ο αριθμός “40” ήταν γραμμένος με μεγάλα κόκκινα γράμματα και είχε πάνω τα αρχικά του.

Φανερά ενθουσιασμένος ο τραγουδιστής, δημοσίευσε φωτογραφία της γλυκιάς δημιουργίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: “Ευχαριστώ για τις ευχές σας!!! Έφτασα ως εδώ με πολλές δύσκολες στιγμές κ αναποδιές ! Κατάφερα όμως μέσα απ αυτά να γίνω ο άντρας που φανταζόμουν σαν παιδί ! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας , ευχαριστώ τους δικούς μου ανθρώπους που με κάνουν χαρούμενο κ όλους αυτούς που δε τους γνωρίζω αλλά με ξέρουν μέσα απ τα τραγούδια ! Θα συνεχίσω με ψηλά το κεφάλι όπου με βγάλει ! Σας ευχαριστώ όλους γνωστούς κ αγνώστους”.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος δημοσίευσε μια ακόμα φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος, χαμογελαστός και φορώντας ένα κίτρινο πουκάμισο, να κρατάει την τούρτα του, έχοντας δίπλα του μπαλόνια με τον αριθμό της ηλικίας του, τα οποία κρατούσε ένα… γορίλας. Οι followers του και στις δύο περιπτώσεις του χάρισαν τα likes τους, αλλά και  όμορφες ευχές για την ιδιαίτερη μέρα της ζωής του.

Χρόνια Πολλά Χρήστο!

Read More

And More