Χρήστος Χολίδης: Όπως δεν τον έχεις ξαναδεί σε δύο φωτογραφίες που βρήκε στο πατρικό του σπίτι!

Ο Χρήστος Χολίδης στηρίζει το “Μένουμε Σπίτι” και, υπακούοντας στα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού, αποφεύγει τις άσκοπες μετακινήσεις. Σήμερα, ωστόσο, ο αγαπημένος τραγουδιστής βγήκε για λίγο από το σπίτι του και επισκέφθηκε το πατρικό του, προκειμένου να δει τους γονείς του, που τόσο πολύ αγαπά.

Κατά την παραμονή του εκεί, λοιπόν, πέρασε αρκετό χρόνο κοιτώντας παλιά φωτογραφικά άλμπουμ, με αναμνήσεις τις οικογένειας από το παρελθόν. Σ’ ένα από αυτά, μάλιστα, βρήκε δύο φωτογραφίες από το μακρινό 2001, όταν ήταν φαντάρος και υπηρετούσε στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών, και τις οποίες μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram.

Στα εν λόγω στιγμιότυπα, ο Χρήστος Χολίδης ποζάρει στον φακό φορώντας την στολή του, ενώ είναι ξυρισμένος και πιο αδύνατος από ποτέ. Βέβαια, όπως θα διαπιστώσεις, από τότε ήταν εξίσου γοητευτικός με σήμερα.

“Πήγα στο πατρικό μου και βρήκα υλικό! Είπα μιας που ανεβάζω μια στο τόσο να σας διηγηθώ την ιστορία μου από φωτογραφίες, ξεκινάω από το πιο μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου! Για το όποιο είμαι πολύ υπερήφανος!!!” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Read More

And More