Χρήστος Ζωτιάδης: Ο εκρηκτικός perfomer των “719” φωτογραφήθηκε γυμνός για καλό σκοπό!

Τα τελευταία χρόνια, το περιοδικό Down Town κυκλοφορούσε κάθε 1η Δεκεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS) με ένα αφιέρωμα ενάντια στον ιό HIV. Φέτος, το «γυμνό τεύχος» κατά του AIDS επέστρεψε, αυτή τη φορά την Παραμονή των Χριστουγέννων.

125 Έλληνες δέχτηκαν να ποζάρουν γυμνοί στο φακό του Κοσμά Κουμιανού, για να μας υπενθυμίσουν ότι απέναντι στην ασθένεια είμαστε όλοι το ίδιο. Εμείς και το σώμα μας. Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές, δεν υπάρχουν ψέματα, δεν υπάρχουν στολίδια ή ρούχα να καλύψουν τις αδυναμίες και τις επιθυμίες μας.

Ένα από τα πρόσωπα που βγήκαν κυριολεκτικά από τα ρούχα είναι και o Χρήστος Ζωτιάδης. Ο εκρηκτικός perfomer του συγκροτήματος “719” πόζαρε ξαπλωμένος και ολόγυμνος στο κρεβάτι, αποκαλύπτοντας τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του, αλλά και τα δεκάδες τατουάζ που κοσμούν το σώμα του. Βέβαια, φρόντισε να καλύψει τα… επίμαχα σημεία του κορμιού του με έναν δίσκο βινυλίου των Queen.

Αδιαμφισβήτητα, αυτή είναι μια από τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν μέσα στις σελίδες του περιοδικού και σίγουρα μία από τις πιο hot της μέχρι τώρα καριέρας της.

Δες την φωτογραφία: