Χρήστος Ζώτος: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του εκτός τραγουδιού!

Ο Χρήστος Ζώτος, ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως ο frontman του συγκροτήματος 719, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη φωνή και τη σκηνική του παρουσία. Μετά την συνεργασία του με τον Ανδρέα Τσαμπούκο αποφάσισαν από κοινού ν’ ακολουθήσει solo καριέρα και από τότε βλέπει τις μετοχές του στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Ο «καυτός» performer διανύει την καλύτερη περίοδο στα επαγγελματικά του, αφού έχει αποκτήσει το δικό του κοινό που τον ακολουθεί πιστά και τον στηρίζει, ενώ η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη. Φέτος, μάλιστα, συμμετέχει στο J2US του Open ως παρτενέρ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, μαζί με την οποία αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του show.

Παράλληλα με τα καλλιτεχνικά του σχέδια, ωστόσο, ο Χρήστος Ζώτος αποφάσισε να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα εκτός τραγουδιού. Συγκεκριμένα, άνοιξε έναν χώρο με κορυφαίες υπηρεσίες grooming για άντρες, ενώ μαζί με τον manager του, Ανδρέα Τσαμπούκο, δημιούργησαν την δική τους εταιρία με t-shirts, , που αποτελεί μια προσπάθεια να κάνουν μόδα το δικό τους style.

Δες τα πρώτα στιγμιότυπα που έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους:

Read More

And More