Αποκλειστικό

Χρήστος Ζώτος: “Δε με ενοχλούν οι σχέσεις που μου έχουν χρεώσει, συμβαίνει στον χώρο μας οπότε… “Όλα καλα””

Ως μια “κατάθεση ψυχής” και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα χαρακτηρίζει ο Χρήστος Ζώτος στο TLIFE τον δίσκο του “Για σένα” που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από την Panik Records. O νεαρός τραγουδιστής, μας μίλησε ακόμα για τον “εθισμό” που έχει στα τατουάζ και αποκάλυψε το μοναδικό που δε θα δοκίμαζε ποτέ να χτυπήσει.

Ακόμα μιλά για τα επαγγελματικά του σχέδια και τη συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη. Όσο για τις σχέσεις που κατά καιρούς του χρεώνουν δανείζεται τον τίτλο του νέου του κομματιού, “Όλα καλά” αφού κατανοεί πως είναι συχνό φαινόμενο στον καλλιτεχνικό κόσμο..

Μόλις κυκλοφόρησε το άλμπουμ σου “Για σένα” από την Panik Records. Μίλησέ μου γι’ αυτό

Ένα όνειρο μου πραγματοποιήθηκε! Αλήθεια δεν έχω λόγια να περιγράψω το πως νιώθω! Το μόνο που έχω να πω είναι ότι κατέθεσα την ψυχή μου και άνοιξα την καρδιά μου για όλους μέσω αυτού του album. Εύχομαι το κοινό να μπει στον «κόσμο» μου! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δημιουργούς των τραγουδιών όπως ο Χρήστος Σαντικάι, ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης και ο Παναγιώτης Μπρακούλιας και τον συνεργάτη μου Ανδρέα Τσαμπούκο που μαζί γράφουμε ιστορία.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου, την Panik Records και προσωπικά στον CΕΟ της, τον Γιώργο Αρσενάκο, καθώς και στον παραγωγό μου, Θεοδόση Νικολάου. Και, φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που αγκαλιάζει τα τραγούδια μου!

Πριν λίγες ημέρες είδαμε και το video clip του νέου σου τραγουδιού “Όλα καλά”. Ένας από τους στίχους του αναφέρει “Μέχρι και το όνομά σου είχα κάνει tattoo”. Μιας και όπως φαίνεται αγαπάς πολύ τα τατουάζ, θα τολμούσες να κάνεις το όνομα κάποιας σχέσης σου;

Αν και έχω πλέον παρά πολλά τατουάζ, το μόνο που δεν θα έκανα είναι σίγουρα το όνομα μιας σχέσης μου!

Παλιότερα είχες δηλώσει “εθισμένος” με τα τατουάζ. Πόσα έχεις πάνω σου αυτή τη στιγμή;

Είμαι εθισμένος πράγματι! Η αίσθηση των τατουάζ είναι κάτι που μου αρέσει και την θέλω. Ειλικρινά, δεν ξέρω πλέον πόσα έχω… νομίζω είναι πάνω από 80!

Αυτή την περίοδο εμφανίζεσαι με τον Νίκο Βέρτη. Πως είναι αυτή η συνεργασία;

Όπως με κάθε άλλο καλλιτέχνη με τον οποίο έχω συνεργαστεί, έτσι και με τον Νίκο Βέρτη, θεωρώ πως είναι μία μεγάλη τιμή και μοναδική εμπειρία. Ειδικά η συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα, γιατί ξεκίνησα δίπλα του και νιώθω ότι επέστρεψα στο σπίτι μου.

Η κατάσταση με τον κορονοϊο έχει επηρεάσει πολύ τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τον τρόπο διασκέδασης. Σε αγχώνει το πως θα μπορέσει να λειτουργήσει όλο αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που ζούμε είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Για την δικιά μας την δουλειά λίγο παραπάνω… Σκέψου ότι επιστρέψαμε στις live εμφανίσεις μετά από σχεδόν 18 μήνες «σιωπής». Εύχομαι πραγματικά να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό και να πάρουμε πίσω τις ζωές μας.

Την προηγούμενη σεζόν συμμετείχες στο J2US. Είναι κάτι που κάτι που θα δοκίμαζες ξανά;

Για μένα ήταν μία πρόκληση να είμαι στο J2Us με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ταυτόχρονα τιμή και χαρά που δέχθηκα μία τέτοια πρόταση από τον φίλο μου Νίκο Κοκλώνη. Δεν σου κρύβω ότι πέρασα καλά στο show και στη ζωή μου έχω μάθει να μη λέω ποτέ… ποτέ!

Εκείνη την περίοδο σου χρέωσαν και κάποιες σχέσεις. Ήταν κάτι που σε ενόχλησε;

Όχι, δεν με ενόχλησε καθόλου. Το να σου χρεώνουν σχέσεις, που άλλοτε ισχύουν και άλλοτε όχι, είναι κάτι που υπάρχει μέσα στον επαγγελματικό χώρο στον οποίο δραστηριοποιούμαι, οπότε «όλα καλά» που λέει και το νέο μου τραγούδι!

Στα social media είσαι αρκετά ενεργός. Ποια είναι τα μηνύματα που σου στέλνουν πιο συχνά;

Η αλήθεια είναι ότι παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο κι αυτό με κάνει χαρούμενο. Έχω πολύ καλή σχέση με τα social media. Από τα μηνύματα που δέχομαι λίγα περισσότερα είναι από γυναίκες, οι οποίες με κάνουν να νιώθω όμορφα και τις ευχαριστώ (γέλια).

Εκτός από τις εμφανίσεις σου στο YTON, τι άλλο θα περιλαμβάνει το φετινό καλοκαίρι για σένα;

Ετοιμάζω κάποιες εμφανίσεις σ’ όλη την Ελλάδα, αλλά περιμένω κι εγώ όπως και όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος, το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με την πανδημία και τα μέτρα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και εγώ και όλοι οι συνάδελφοί μου να βρεθούμε ξανά κοντά με το κοινό.

Read More

And More