Χρήστος Ζώτος: Δες τον να γυμνάζεται μαζί με τον αδερφό του, Πάνο!

Ο Χρήστος Ζώτος θεωρείται σήμερα ένα από τα πιο hot πρόσωπα της εγχώριας μουσικής σκηνής και όχι άδικα.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στο J2US ως παρτενέρ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη ξεχωριστή φωνή και την εκρηκτική σκηνική παρουσία του.

Ο Έλληνας Iggy Pop, όπως τον αποκαλούν οι θαυμαστές του, είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, ανήρτησε στα instastories του ένα βίντεο που τον έβγαλε ο personal trainer του Γιάννης Δελαβίνιας στο γυμναστήριο, το οποίο επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά για την προπόνησή του, καθώς έτσι διατηρεί σε φόρμα το σμιλεμένο και αξιοζήλευτο κορμί του.

Αυτή τη φορά, όμως, δεν εκτέλεσε μόνος του το πρόγραμμα γυμναστική του, αλλά μαζί του ήταν και ο αδερφός του, Πάνος, με τον οποίο είναι πολύ δεμένος. Οι δυο τους μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους και, μάλιστα, έγιναν πρόσφατα συνέταιροι σε έναν χώρο με κορυφαίες υπηρεσίες grooming για άντρες στο Περιστέρι.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More