Χρήστος Ζώτος: Είναι ο Έλληνας Iggy Pop!

Ο Χρήστος Ζώτος είναι ο παρτενέρ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο J2US. Νέος, ωραίος και πολλά υποσχόμενος στον χώρο της μουσικής, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, τόσο με τα τραγούδια, όσο και με την εκρηκτική σκηνική παρουσία του.

Θεωρείται ως ένα από τα πιο hot πρόσωπα της εγχώριας μουσικής σκηνής, με τις επιτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη και το κοινό που τον θαυμάζει να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Με βήματα σταθερά και διαρκώς εξελισσόμενα ακολουθεί μια πορεία ανοδική και δε σταματά να μας εκπλήσσει, ενώ με την συμμετοχή του στο μουσικό show του Open βλέπει τις “μετοχές” του να ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο.

Η κάθε του εμφάνιση στο J2US κλέβει τις εντυπώσεις και γίνεται αντικείμενο σχολιασμού, τόσο από την κριτική επιτροπή, όσο και από τους χρήστες του Twitter, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν κάθε Σάββατο.

Ειδικά, οι μέχρι τώρα ενδυματολογικές επιλογές του -σε όλα τα επεισόδια έχει εμφανιστεί χωρίς μπλούζα ή πουκάμισο- έχουν προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να αποκαλούν τον ανατρεπτικό καλλιτέχνη… Έλληνα Iggy Pop.

Η επιλογή του να προτάσσει στο κοινό το καλογυμνασμένο και γεμάτο τατουάζ κορμί που διαθέτει κάθε φορά που ανεβαίνει στο stage, σε συνδυασμό με την full of energy σκηνική παρουσία του, έχει κάνει πολλούς να τον ταυτίζουν με τον θρύλο της ροκ μουσικής και όχι άδικα, αφού με το στιλ που “πλασάρει” τον θυμίζει πολύ.

Το σίγουρο είναι πώς το μέλλον μπροστά στον Χρήστο Ζώτο διαγράφεται λαμπρό!

Read More

And More