Χρήστος Ζώτος: Το νέο τραγούδι του δια χειρός Νίνο σπάει ρεκόρ στο YouTube!

Ο Χρήστος Ζώτος μετά τη μεγάλη επιτυχία του single “Δεν θα μπορέσω” επέστρεψε με ένα εξίσου δυναμικό κομμάτι, το οποίο φαίνεται πώς θα γίνει το απόλυτο hit του φετινού χειμώνα.

To νέο τραγούδι του εκρηκτικού performer τιτλοφορείται “Δεν σε θέλω άλλο” και κυκλοφορεί από την Panik Rcords, σε στίχους και μουσική του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή Νίνο Ξυπολιτά.

Μάλιστα, συνοδεύεται κι από ένα hot video clip, που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του μοναδικού Γιάννη Παπαδάκου, με guest star τον δημιουργό του τραγουδιού, Νίνο.

Το «Δεν σε θέλω άλλο» παίζει ασταμάτητα στα ραδιόφωνα και τα clubs, ενώ έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και στο YouTube, όπου ξεπέρασε τις 200.000 προβολές μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ολοένα και περισσότεροι γίνονται εκείνοι που το δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, είτε αφιερώνοντάς το, είτε κάνοντας δημόσια ένα κολακευτικό σχόλιο για τον ίδιο τον Χρήστο Ζώτο.

Μάλιστα, οι φανατικοί θαυμαστές και θαυμάστριες του τραγουδιστή με το καλογυμνασμένο και γεμάτο τατουάζ κορμί αναμένουν με προσμονή να το ερμηνεύσει κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Romeo, όπου εμφανίζεται.

Read More

And More