Χριστούγεννα 2021: Έτσι πέρασαν οι Έλληνες celebrities – Γιορτινά τραπέζια, αποδράσεις και τρυφερές φωτογραφίες

Οι Έλληνες Celebrities φόρεσαν τα γιορτινά τους και πέρασαν την ημέρα των Χριστουγέννων παρέα με τους δικούς τους ανθρώπους. Για κάποιους μάλιστα τα φετινά Χριστούγεννα ήταν ξεχωριστά, καθώς τα πέρασαν πρώτη φορά με τα παιδιά τους, λίγους μήνες αφότου έγιναν γονείς.

Για κάποιους άλλους, το μεσημεριανό τραπέζι ήταν μια καλή ευκαιρία ώστε να συναντήσουν συγγενείς, φίλους και συνεργάτες – Δες με τη σειρά πώς πέρασαν οι Έλληνες Celebrities την ημέρα των Χριστουγέννων.

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας

Χριστούγεννα και γενέθλια μαζί για το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου του. Ο μικρός Παναγιώτης Αντώνης έγινε ενός έτους, με τους γονείς του να εύχονται στα social media δημοσιεύοντας φωτογραφία από την πρώτη του τούρτα με τον Spiderman

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias)

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Οικογενειακά Χριστούγεννα με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους. Πρόκειται για τα πρώτα Χριστούγεννα μετά τον ερχομό της κόρης της. Έτσι, η γνωστή ηθοποιός φέτος αποφάσισε να μείνει εντός σπιτιού, ανεβάζοντας στο instagram φωτογραφίες και βίντεο από την ιδιαίτερη μέρα με τα παιδιά της.

Ο γιος της Μάξιμος μπήκε στην κουζίνα ντυμένος Spiderman:

Η κόρη της, Σιέννα ντυμένη στα γιορτινά της:

 

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης

Πέρυσι τέτοια περίοδο το ζευγάρι ανακοίνωνε τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης, ενώ φέτος απολαμβάνει τα πρώτα Χριστούγεννα αγκαλιά με τις δίδυμες κόρες του. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκίνησαν πρόσφατα τη μετακόμιση στο νέο τους σπίτι, ενώ πέρασαν την ημέρα των Χριστουγέννων σε ένα μεγάλο τραπέζι παρέα με συγγενείς και φίλους.

 

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Και φέτος τα Χριστούγεννα, η παρουσιάστρια του Alpha μπήκε από νωρίς στην κουζίνα του σπιτιού της, μαγειρεύοντας την γαλοπούλα μαζί με όλα τα συνοδευτικά για το γιορτινό τραπέζι. Πάντα δίπλα της, ο Θέμης Σοφός με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Οικογενειακά Χριστούγεννα και για την Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία έστειλε της ευχές της μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

 

Ελεονώρα Μελέτη

Η παρουσιάστρια του Mega θέλησε να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χρόνο των γιορτών, κάνοντας throwback με αγαπημένες της φωτογραφίες. Η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε στο instagram στιγμιότυπα από το παρελθόν και φυσικά μια τρυφερή φωτογραφία δίπλα στην κόρη της.

«Πόσο τέλεια τα «σαν κ σήμερα»… βλέπεις σε λίγα δευτερόλεπτα τη ζωή των προηγούμενων χρόνων , κ μαζί σε κατακλύζει και η αίσθηση όλων των αναμνήσεων κ των εμπειριών που φέρουν μέσα τους αυτά τα χρόνια… Τυχερή, γεμάτη κ ευγνώμων…Χρόνια πολλά σε όλους! Σας εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου όλα τα καλά του κόσμου, μα πάνω απ όλα υγεία κ γαλήνη σε νου κ σώμα», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης

Αγκαλιασμένοι κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους, πόζαραν, η Ευγενία Σαμαρά με τον Γιάννη Ποιμενίδη, οι οποίοι είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια. Οι δύο ηθοποιοί επέλεξαν να περάσουν… οικογενειακά τις φετινές γιορτές, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η όμορφη ηθοποιός στο instagram

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

Χριστούγεννα στο Παρίσι

Παραμυθένια Χριστούγεννα για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη με την κόρη τους, Ισμήνη. Η οικογένεια οργάνωσε το νέο της ταξίδι στην πόλη του Φωτός.

Ο Γιάννης Αίβάζης πόζαρε μπροστά από τον πύργο του Άιφελ αγκαλιά με την κόρη του, σε ένα ταξίδι στο Παρίσι που θα τους μείνει αξέχαστο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioannis Aivazis (@yannisaivazis)

Η Μαρία Κορινθίου ξετρελαμένη από την επίσκεψη στην Disneyland δεν σταμάτησε να ανεβάζει βίντεο στα social media με την κόρη της, αλλά και να ποζάρει με χάρη στον φακό, νιώθοντας για λίγο και πάλι παιδί.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mariakorinthiou)

Στο Παρίσι βρέθηκαν και η Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση. Το ερωτευμένο ζευγάρι οργάνωσε το νέο του ταξίδι στο εξωτερικό και έτσι έκανε Χριστούγεννα στους δρόμους του Παρισιού με την τραγουδίστρια να ανεβάζει σχετικά βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram.

 

 

Σίσσυ Χρηστίδου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο πατρικό της σπίτι στην Θεσσαλονίκη. Η Σίσσυ Χρηστίδου επιμελήθηκε το εορταστικό τραπέζι, ενώ αυτή τη φορά στο πλευρό της βρέθηκε και ο Παύλος Σταματόπουλος. Η Σίσσυ Χρηστίδου έστειλε της ευχές της δημοσίως ανεβάζοντας σχετικά στιγμιότυπα από το ψήσιμο της γαλοπούλας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Βίκυ Καγιά

Με μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, ξεκίνησε η μέρα των Χριστουγέννων για την Βίκυ Καγιά η οποία απόλαυσε τον καφέ της σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Η παρουσιάστρια έστειλε τις ευχές της για τις φετινές γιορτές, ανεβάζοντας τη νέα της φωτογραφία από την έξοδό της.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

 

Χριστίνα Κοντοβά

Ανήμερα Χριστουγέννων και η Χριστίνα Κοντοβά ευχαρίστησε όσους έστειλαν τις ευχές της για την ονομαστική της εορτή σε μια τρυφερή φωτογραφία με την πιο σφιχτή αγκαλιά αγάπης με την κόρη της. Πρόκειται για τα πρώτα Χριστούγεννα με την μικρή Ada μετά από μια μεγάλη περίοδο όπου και διήρκησε η διαδικασία της υιοθεσίας.

«Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Έπιασαν οι ευχές και οι προσευχές. Καλά Χριστούγεννα και απο εμάς», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά κάτω από τη νέα της ανάρτηση στο instagram…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

Γιώργος Καράβας

Στα καλύτερά του φαίνεται πως είναι ο coach του GNTM. Ο Γιώργος Καράβας τα τελευταία δύο χρόνια γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τη συνεργασία του με το ριάλιτι του Star, από το οποίο μάλιστα κέρδισε πολλές θαυμάστριες. Ο ίδιος ωστόσο απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας δίπλα στην αγαπημένη του Ραφαέλα αλλά και τα παιδιά τους

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiorgos Karavas (@yiorgoskaravas_official)

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Το όνειρο του γιου του έγινε πραγματικότητα: «Ένα παιδικό μου όνειρο πραγματοποιήθηκε!Ο Άη-Βασίλης να συναντήσει τον γιό μου και να του δώσει αυτοπροσώπως το δώρο του!Χρόνια πολλά πρίγκηπα μου!Χρόνια πολλά σε όλους!Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε ρόλο Αη Βασίλη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis)

 

 

 

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως ζευγάρι απόλαυσαν, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη. Οι δυο τους, αυτή τη φορά δεν βρέθηκα Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για κάποια νέα έξοδο, ωστόσο πέρασαν χαλαρές στιγμές ταξιδεύοντας στον Νομό Φωκίδας και στο Γαλαξίδι.

 

Μαρία Ηλιάκη

Επιστροφή στην Ζυρίχη για την Μαρία Ηλιάκη η οποία γύρισε στην αγκαλιά του Στέλιου Μανουσάκη. Ο σύντροφός της και πατέρας της κόρη της, ζει μόνιμα στο εξωτερικό, ενώ πρόσφατα την επισκέφτηκε και ο ίδιος στην Αθήνα, κάνοντάς της έκπληξη στο πλατό της εκπομπή «Τι λες τώρα».  Τα πρώτα Χριστούγεννα που περνά το ζευγάρι μαζί με την κόρη τους.

Το βίντεο που ανέβασε η Μαρία Ηλιάκη με την κόρη της:

Read More

And More