Χριστούγεννα 2022: Το TLIFE στη φωταγώγηση του δέντρου στο Σύνταγμα με την Τάμτα

Στο κλίμα των Χριστουγέννων το κέντρο της Αθήνας με το κεντρικό δέντρο στο Σύνταγμα να φωταγωγείται τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου με μια μεγάλη εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων.

Ο Κώστας Μπακογιάννης σήμανε την έναρξη των εορτών για την πρωτεύουσα με το TLIFE να βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος η οποία έλαμψε φορώντας τα γιορτινά της.

Τη μεγάλη αυτή γιορτή έντυσε μουσικά η λαμπερή Τάμτα, μία από τις σημαντικότερες καλλιτέχνιδες της ελληνικής pop σκηνής. Η Τάμτα, που μετράει 17 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης πορείας, με την υπέροχη φωνή και την ανατρεπτική σκηνική παρουσία της μας έδειξε για άλλη μια φορά την πολύπλευρη καλλιτεχνική της προσωπικότητα, σε μια απρόσμενη σύμπραξη με την Athens Big Band ερμηνεύοντας τέσσερα – αγαπημένα σε όλους – κομμάτια.

Η φετινή φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα έχει ξεχωριστή σημασία καθώς φέτος έχει διεθνή χαρακτήρα, μιας και δήμαρχοι από όλο τον κόσμο αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Αθήνα, για ένα προγραμματισμένο Συνέδριο.

Όλοι μαζί, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αθηναίων και την Τάμτα, άναψαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ιστορική πλατεία του Συντάγματος στέλνοντας με τον τρόπο αυτό ένα δυνατό μήνυμα ειρήνης, ενότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των λαών.
Ανάμεσά τους βρίσκονταν και ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης βρέθηκαν η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Η στιγμή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Σύνταγμα: 

Read More

And More