Χριστούγεννα σαν Παραμύθι στo εκπτωτικό χωριό McArthurGlen

Είμαστε μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – 22 μέρες έμειναν- και σίγουρα έχεις ήδη έχεις αρχίσει να μπαίνεις στο κλίμα των γιορτών! Στολισμένες βιτρίνες, φωτάκια στους δρόμους, διάθεση για δωράκια στους αγαπημένους μας και ξέγνοιαστες βόλτες. Για να τα συνδυάσεις όλα μαζί μπορείς να κάνεις μία επίσκεψη στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen που θυμίζει σκηνικό βγαλμένο από το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Το δημοφιλές εκπτωτικό χωριό εγκαινίασε τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, με την ξεχωριστή συναυλία του Αντώνη Ρέμου (δες εδώ φωτογραφίες) και όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί έζησαν από κοντά την μαγεία και το άναμμα του 17 μέτρων χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Η μοναδική ατμόσφαιρα στα στολισμένα σοκάκια του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen και το επιβλητικό δέντρο του με τα χιλιάδες φωτάκια βάζει τους επισκέπτες του κατευθείαν σε γιορτινό κλίμα.

Ένας μαγικός κόσμος περιμένει μικρά και μεγάλα παιδιά στο Σπίτι των Παραμυθιών! Εκεί, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, ο Καρυοθραύστης και η Μπαλαρίνα θα καλωσορίζουν κάθε μικρό επισκέπτη, για δημιουργικό παιχνίδι και φωτογραφίες.

Την ίδια στιγμή, η Παραμυθένια θα διηγείται κλασικά και αγαπημένα παραμύθια, ενώ τα «ξωτικά» του σπιτιού θα γίνουν οι καλύτεροι βοηθοί σε χειροτεχνίες και ζωγραφιές.

Τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα απογειώνει ο αγαπημένος σε όλους Άγιος Βασίλης που θα κυκλοφορεί με την εντυπωσιακή στολή του, χαρίζοντας το πιο βροντερό του γέλιο!

Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου designer brands 35-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο shopping προορισμό!

Να σημειώσουμε ότι οι παιδικές δραστηριότητες του εκπτωτικού χωριού θα διαρκέσουν έως και τις 31 Δεκεμβρίου ώστε να τις απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά!

Read More

And More