Χριστούγεννα στην Αθήνα! Peter Pan on ice!

Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία η παράσταση του Peter Pan on Ice στο Κλειστό του Παλαιού Φαλήρου. Πέντε χιλιάδες θεατές αποθέωσαν τους περίφημους Russian Ice Stars που αφηγήθηκαν με μεγαλοπρέπεια την κλασική ιστορία του Τζέιμς Μπάρι. Οι χορευτές στον πάγο, ο Πίτερ Παν, η Τίνκερ Μπελ, η Γουέντι, ο Κάπτεν Χουκ, τα Χαμένα Παιδιά, οι Ινδιάνοι και ο Χρήστος Φερεντίνος στον ρόλο του «Κουρσάρου Μπομπ» ενθουσίασαν τους μικρούς και μεγάλους θεατές που τους αποθέωσαν.

Εντυπωσιακή ήταν η είσοδος του Πίτερ Παν ο οποίος μπήκε πετώντας από τη «Χώρα του Ποτέ» στο σπίτι της οικογένειας Ντάρλινγκ στο Λονδίνο. Στην τεράστια παγοπίστα 800 τ.μ. που έχει στηθεί στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ εντυπωσίασαν, επίσης, τα ντουέτα του Πίτερ Παν με την Τίνκερ Μπελ και τη Γουέντι, ο ξέφρενος χορός των Ινδιάνων, η συνέντευξη του Χρήστου Φερεντίνου, στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού Κουρσάρου Μπομπ, με τον Κάπτεν Χουκ, ενώ τα εναέρια ακροβατικά των πειρατών του πλοίου του Κάπτεν Χουκ έκοψαν την ανάσα των θεατών! Ένα από αυτά τα ακροβατικά εκτελέστηκε από τον ίδιο τον Χρήστο Φερεντίνο.
Οι πρωταθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ Russian Ice Stars εκτέλεσαν με δεξιοτεχνία και ακρίβεια μία δύσκολη και απαιτητική χορογραφία, η μουσική του Ιταλού συνθέτη Σίλβιο Αμάτο ήταν πραγματικά μαγευτική, ενώ οι φωτισμοί της παράστασης συγκλονιστικοί!
Οι παραστάσεις συνεχίζονται έως την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και, λόγω της μεγάλης ζήτησης, θα επανέλθουν στο Παλαιό Φάληρο από τις 6 έως τις 8 Ιανουαρίου. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Read More

And More