Χριστούγεννα στο σπίτι με την COSMOTE TV: 6 σειρές + 1 ταινία που δεν πρέπει να χάσεις

Ναι, τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Το σκεφτήκαμε, το ακούσαμε, επιβεβαιώθηκε, θα το ζήσουμε. Ναι, θα μείνουμε στο σπίτι, για την προστασία του εαυτού μας, αλλά και των δικών μας. Και ναι, θα περάσουμε υπέροχα. Θα ανταλλάξουμε ευχές με τους καλύτερους μας φίλους, θα ετοιμάσουμε τα γιορτινά γλυκά και θα δούμε σειρές που ίσως σε άλλες συνθήκες να μην προλαβαίναμε να παρακολουθήσουμε. Για το τελευταίο, φροντίζει η COSMOTE TV. Γιατί, ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι γεμάτος από… σειρές και ταινίες για κάθε γούστο και κάθε στιγμή της ημέρας. Εμείς ψάξαμε, σκεφτήκαμε (πολύ) και τελικά αποφασίσαμε ως συντάκτες το δικό μας Top 6 + 1. Ιδού!

Έτερος Εγώ (Κάθαρσις)

Είναι η αγαπημένη μου σειρά και για να σου μιλήσω ειλικρινά περιμένω τον τρίτο κύκλο από τον Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια του οποίου είδα τις πρώτες backstage φωτογραφίες. Ο αστυνομικός Δημήτρης Λαΐνης επιστρέφει – κυριολεκτικά – στον τόπο του εγκλήματος, μόνο που αυτή τη φορά όλα θα είναι διαφορετικά. Η συνεργασία του με τις αστυνομικές αρχές φαντάζει αδύνατη, αφού ο βασικός ύποπτος δεν είναι άλλος από τον καλό του φίλο και υποψήφιο Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Ηλία Βελισσαράτο, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ναι, αυτός που στις προηγούμενες υποθέσεις τον βοήθησε να βρει τη λύση του μυστηρίου. Όμως, οι ανατροπές δεν αργούν να κάνουν την εμφάνιση τους και η μία αλλαγή να διαδέχεται την άλλη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης o Πέτρος Λαγούτης, η Βίκυ Παπαδοπούλου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης. Εγώ πάντως ανυπομονώ να δω, μεταξύ άλλων, και την αγαπημένη μου, Κατερίνα Διδασκάλου – που καθηλώνει στις Άγριες Μέλισσες -, αλλά και τον Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος προστίθεται φέτος στο καστ. Το σενάριο είναι μία ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει μαζί με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Πρεμιέρα: 11 Δεκεμβρίου στο COSMOTE SERIES MARATHON HD με 8 επεισόδια back to back από τις 6 το απόγευμα. Την ίδια ημέρα στις 6 το απόγευμα, όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Α – Ν – Υ – Π – Ο – Μ- Ο- Ν- Ο- Υ- Μ- Ε!

MacGyver – Season 5

Όταν πριν από μερικά χρόνια, ξεκίνησε η προβολή της σειράς με τον Lucas Till – γνωστός από το X-Men, κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορέσει να επαναφέρει την αίγλη της πρώτης – και πλέον κλασικής – σειράς. Και, όμως, το πέτυχε! Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο πολυμήχανος Μαγκάιβερ, με όπλα το εξαιρετικό ταλέντο και τις ανεξάντλητες επιστημονικές γνώσεις, επιλύει τα δυσκολότερα προβλήματα με τον πιο αντισυμβατικό τρόπο. Ειδικότητα του. Γιατί, για τον Μακγκάιβερ δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς λύση, αφού ακόμα και τα πιο απλά αντικείμενα μπορούν να δημιουργήσουν κάτι εξαιρετικά σύνθετο. 

Προβολή: Κάθε Κυριακή στις 11 το βράδυ, με το πρώτο επεισόδιο να μπορείς να το βρεις στην υπηρεσία “On Demand”. Press Play!

Your Honor

Ακούμε πολύ καιρό για την νέα σειρά που δημιούργησαν οι παραγωγοί του “The Good Wife”. Ώρα να την απολαύσουμε. Την πλοκή, τη σκηνοθετική ματιά και την ερμηνεία του λατρεμένου και πολυβραβευμένου Bryan Cranston, πρωταγωνιστή του Breaking Bad, αλλά και του ηθοποιού που ξεχώρισε όσο κανένας άλλος στο “Call Me By Your Name”, Michael Stuhlbarg. Ένα αγωνιώδες θρίλερ με έναν δικαστή να έρχεται αντιμέτωπος με την πιο δύσκολη αποστολή: να καλύψει το αποτρόπαιο έγκλημα του γιού του.

Προβολή: Κάθε Δευτέρα στις 10 το βράδυ στο COSMOTE SERIES HD, 24 ώρες μετά την Αμερική.

The Stand

Μόλις διάβασα την υπόθεση της σειράς και μπορώ να σου εκμυστηρευτώ ότι μοιάζει τόσο πολύ με αυτό που ζούμε, σε σημείο ανατριχιαστικής σύμπτωσης. Δες και μόνη σου: όλα ξεκινούν, όταν ένα τραγικό ανθρώπινο λάθος απελευθερώνει τον φονικό ιό μιας παγκόσμιας πανούκλας που αποδεκατίζει την πλειοψηφία του πληθυσμού της Αμερικής, και οδηγεί σε μια μετα-αποκαλυπτική ιστορία επιβίωσης εν μέσω μιας νέας παγκόσμιας σύγκρουσης του καλού εναντίον του κακού. Το σενάριο της σειράς βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Steven King και κάτι μου λέει ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλοι μιλούν για αυτή και τη συγκλονιστική ερμηνεία της βραβευμένης με Όσκαρ, Whoopi Goldberg.

Πρεμιέρα: 18 Δεκεμβρίου στις 11 το βράδυ στο COSMOTE SERIES HD, 24 ώρες μετά την Αμερική με ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα. Άντε να φτάσει η μέρα… 

My Brilliant Friend

Μία σειρά με πρωταγωνιστές κορίτσια, φτιαγμένη για όλα τα κορίτσια. Για εσένα. Ένα κοινωνικό δράμα που φέρει την υπογραφή του ΗΒΟ. Εγγύηση. Το πρώτο και το σημαντικότερο. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Έλενα Φεράντε. Δεύτερο θετικό. Γιατί, όλοι θέλουμε να χαλαρώσουμε για λίγο και να περάσουμε καλά με καταστάσεις που ίσως σου θυμίζουν την καθημερινότητα σου. Η ιστορία διαδραματίζεται στη Νάπολη περί τα τέλη της δεκαετίας του ’50. 

Small Axe

Για το τέλος, σου άφησα το καλύτερο! Η νέα σειρά ανθολογίας του, βραβευμένου με OSCAR, Στιβ ΜακΚουίν (πιθανόν να τον γνωρίζεις από το “12 Χρόνια Σκλάβος” προβάλλεται στην COSMOTE TV. Τα επεισόδια θυμίζουν ταινίες μικρού μήκους και έχουν αέρα 70s και 80s. Βασικοί πρωταγωνιστές είναι τα μέλη της αγγλόφωνης αφρικανο-καραϊβικής κοινότητας με θέματα, όπως ο ρατσισμός και η ισότητα να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Προβολή: Η σειρά είναι διαθέσιμη στη δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Πριν πατήσεις Play, σου έχω και μία τέλεια ταινία!
Run:
Μία ταινία τρόμου, ένα θρίλερ που σε κάθε του δευτερόλεπτο πρωταγωνιστεί η ανατροπή, η αγωνία και η έντονη μουσική. Α, και η ταλαντούχα Σάρα Πόλσον που ίσως γνωρίζεις από το American Horror Story και το Ratched. Η σκηνοθεσία του Ινδοαμερικανού Ανές Τσαγκάντι (Searching) δίνει έμφαση στις σκηνές που υπονοούν ότι κάτι κρύβεται από πίσω, δημιουργώντας το απαραίτητο Plot Twist. 

Θα την βρεις μαζί με άλλες βραβευμένες επιλογές στην νέα υπηρεσία της COSMOTE TV, το PVod. Σε συνεργασία με τις εταιρείες διανομής Odeon, Tanweer, Spentzos και Rosebud.21, διαθέτει προς ενοικίαση ταινίες αμέσως μετά την έξοδό τους στις αίθουσες ή ακόμα και σε πρώτη πανελλήνια πρεμιέρα – ώστε να τις δεις όποτε θέλεις στο σπίτι. Οι ταινίες είναι διαθέσιμες μέσω της επιλογής PVoD Πρεμιέρες της on demand υπηρεσίας Movies Club, με τιμή ενοικίασης από 4,90 ευρώ, και έχεις 48 ώρες στη διάθεσή σου για να τις δεις, εφόσον τις νοικιάσεις.