Χριστούγεννα; Βάλε Alpha!

Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων με εορταστικές εκπομπές και σειρές αλλά και με ξεχωριστές ταινίες. Απολαύστε τις ημέρες των εορτών στον Alpha!

Παραμονή Χριστουγέννων…
Στις 15:45, έρχεται η φανταστική νταντά «Μαίρη Πόππινς», με την… ομπρέλα της, για να τραγουδήσει τη μαγική λέξη «σουπερκαλιφρατζιλιστικεξπιαλιντόσιους» και να μετατρέψει κάθε αγγαρεία σε παιχνίδι.
Στις 22:00, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σας προσκαλεί σε ένα κεφάτο ρεβεγιόν.
Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» παρουσιάζει την Πάολα όπως δεν την έχετε ξαναδεί και δεν την έχετε ξανακούσει. Στη γιορτινή παρέα και οι: Σταμάτης Κραουνάκης, Γιώργος Θεοφάνους, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Ρόκκος, Χρήστος Δάντης, Πάνος Μουζουράκης, Γιώργος Κατσαρός κ.ά.
Ανήμερα Χριστουγέννων…
Στις 21:00, ο στριφνός τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή μέσα από τη «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», τη συναρπαστική ταινία του Ρόμπερτ Ζεμέκις. Στις 23:00, σας επισκέπτεται «Το Ξωτικό των Χριστουγέννων» του Τζον Φαβρό με τον απολαυστικό Γουίλ Φέρελ στο ρόλο ένος μεγαλόσωμου ξωτικού.

Από την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου τα ραντεβού με την ψυχαγωγία αλλάζουν…
Συντονιστείτε στην εβδομάδα των μεγάλων τελικών του «Quizdom The Show». Κάθε απόγευμα στις 18:00, οι δέκα καλύτεροι παίκτες επιστρέφουν γεμάτοι γνώσεις για να διεκδικήσουν το έπαθλο των 30.000 ευρώ. Ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου.
Αμέσως μετά, στις 20:00, ο Χρήστος Φερεντίνος και ο τραπεζίτης υποδέχονται καθημερινά καινούργιους παίκτες αλλά και τον… Άγιο Βασίλη για να κάνουν τα καλύτερα «Deal» των εορτών. Στο πλατό, πρόσωπα έκπληξη λένε τα Κάλαντα μετά μουσικής.
Ο Βλάσης και ο Αχιλλέας από το «Έλα στη θέση μου» διηγούνται, καθημερινά
στις 21:00, την ιστορία τους απ’ την αρχή. Πέντε τηλεταινίες σάς θυμίζουν τις σημαντικότερες στιγμές της αγαπημένης κωμικής σειράς.
Γιορτές, όμως, χωρίς «Μουρμούρα» και «Σόι» δεν γίνεται! Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και θυμηθείτε τα Χριστούγεννα των αγαπημένων σας πρωταγωνιστών.
Τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, στις 22:00, ο Μηνάς, η Βούλα, ο Ηλίας, η Μαρίνα, η Βάσω και ο Χάρης βάζουν τα καλά τους, υποδέχονται συγγενείς και φίλους και ζουν το δικό τους… παραμύθι. Την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στις 22:00, την εορταστική σκυτάλη παίρνει το «Σόι» σας. Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι ετοιμάζονται, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, να περάσουν Χριστούγεννα… στην Κόλαση.
Βραδιές κινηματογράφου…
Την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στην ταινία «Αγάπη είναι…» στις 23:00, γλυκόπικρες ιστορίες διασταυρώνονται με φόντο το Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο. Η επική μάχη του Καλού ενάντια στο Κακό, έρχεται την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 23:00. Φρόντο, Γκάνταλφ και Σάουρον πιάνουν το νήμα της ιστορίας από την… αρχή στο πρώτο μέρος της θρυλικής τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον, «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού».

Στην ταινία «Χριστούγεννα στα τέσσερα», Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου στις 23:00, ένα τυχαίο περιστατικό χαλάει τα σχέδια ενός ζευγαριού και το αναγκάζει να περάσει τις γιορτές μαζί με τις ιδιόρρυθμες οικογένειές του. Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου έρχεται το «Τανγκό των Χριστουγέννων» στις 22:50, μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, βασισμένη στο βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη. Τέλος, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 22:00, η όμορφη και καλοσυνάτη «Σταχτοπούτα» ζει το όνειρό της σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς…
Στις 21:00, θυμόμαστε ξανά πώς και γιατί Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι κάθονται στο γιορτινό τραπέζι με επίτιμο καλεσμένο τον… Αϊ – Βασίλη.
Υποδεχτείτε το 2017 υψώνοντας το ποτήρι, με την ευχή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Στις 22:00, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σας περιμένει παρέα με αγαπημένους ηθοποιούς και τον Κώστα Μακεδόνα. Στα highlights της εκπομπής η έναρξή της με τρεις τενόρους αλλά και μία έκπληξη στην αλλαγή του χρόνου.

Read More

And More