Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»!

Με μουσικές από ολόκληρη την Ελλάδα , χριστουγεννιάτικα χρώματα και έθιμα πλημμύρισε η Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, σε μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε παρουσία της συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Σίσσυς Παυλοπούλου.

Την κυρία Παυλοπούλου, η οποία συνοδευόταν από τις εγγονές της Μελίτα, Σίσσυ και Εύα, υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. «Σας ευχαριστώ που για ακόμα μια φορά είστε κοντά μας. Η παρουσία σας εδώ δίνει σε όλους μας πολλή δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο», είπε η κυρία Βαρδινογιάννη.

Καίτη Σιούφα, Σίσσυ Παυλοπούλου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Κατερίνα Κοττή και Τζίνα Κόφφα με το μαντίλι της ΕΛΠΙΔΑΣ από ζωγραφιές παιδιών της Μονάδας

Συγκινημένη η κυρία Παυλοπούλου ευχήθηκε Καλές Γιορτές σε όλα τα παιδιά και τους προσέφερε ως δώρα επιτραπέζια παιχνίδια για να παίζουν όλα μαζί. «Εύχομαι σε όλες και όλους Καλά Χριστούγεννα και εύχομαι να βρισκόμαστε πάντα σε χαρούμενη ατμόσφαιρα με χρώματα και ανοιχτές αγκαλιές» είπε απευθυνόμενη στα παιδιά η κυρία Παυλοπούλου.

Αμέσως μετά τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας τραγούδησαν τα κάλαντα και στη συνέχεια ο καθένας μίλησε για τα χριστουγεννιάτικα ήθη και έθιμα του τόπου του.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη φτιάχνει χειροτεχνίες με τα παιδιά της Μονάδας

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και Σίσσυ Παυλοπούλου με την μικρή Σίσσυ

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τη δημιουργία χριστουγεννιάτικων κατασκευών και χειροτεχνιών που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Read More

And More