Χρόνια πολλά Ελένη ! Τι έγινε σήμερα στο πλατό…

Η Ελένη γιορτάζει σήμερα και μαζί της φυσικά γιορτάζουν και οι συνεργάτες της …Τι έγινε σήμερα το πρωί στο πλατό. Τι της ευχήθηκαν κι εκείνη τι είπε για την γιορτή της ,αλλά και για την αισθηματική περιπέτεια στην οποία βρίσκεται…

«Φτάνει να ξέρω πως υπάρχεις, φτάνει να ξέρω πως με θες ,μου φτάνει μόνο σ΄αγαπάω να μου λες…»
Με αυτούς ακριβώς τους στίχους του τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου, υποδέχτηκαν σήμερα το πρωί οι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη ,την εορτάζουζα οικοδέσποινά τους.

Φυσικά και οι ευχές τους συνοδεύτηκαν και απο μία πελώρια ανθοδέσμη. Η Ελένη με ένα μεγάλο χαμόγελο μας καλημέρισε, ευχαρίστηκε τους συνεργάτες της και είπε : «Χαίρομαι σήμερα που γιορτάζω… Μετά απο μία τέτοια χρονιά που περάσαμε, πραγματικά χαίρομαι που σήμερα έχω την γιορτή μου και υπάρχει αυτή η γιορτινή ατμόσφαιρα και θα ανταλλάξουμε όλοι ευχούλες …Είναι ωραίο να γιορτάζει ο κόσμος. Φέτος ήταν μία χρονιά με πολύ γέλιο ,αλλά και με πολύ κλάμα. Αυτή η δουλειά – λόγω αναγνωρισημότητας – έκανε τα προβλήματά μου φέτος τεράστια… Απο την άλλη ,όμως, υπήρξαν στιγμές που έλεγα πως αν δεν είχα αυτή την δουλειά πως θα την …έβγαζα. Αν δεν έπαιρνα όλη αυτή την θετική ενέργεια, την αγάπη, όλο αυτό το γέλιο…»

Αμέσως μετά την είσοδο της Ελένης στο πλατό και τις πρώτες ευχές ,έπαιξε φυσικά και το σχετικό, πατροπαράδοτο βίντεο που της είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της και όπως καταλαβαίνετε την έκαναν απλώς …θεά ! Ενα βίντεο με αποσπάσματα απο την εκπομπή και με ατάκες του τύπου … «είσαι φάρος στη σκοτεινή καθημερινότητά μας» , «όταν ο ουρανός σου συννεφιάζει εδώ είμαστε εμείς» , «σου δίνουμε μια τεράστια αγκαλιά απ ΄αυτές που σκεπάζουν όλα τ ΄άστρα» κ.τ.λ, κ.τ.λ, κ.τ.λ…

Ααααχ , παραλίγο να συγκινηθώ… Τι όμορφος τηλεοπτικός κόσμος αγγελικά πλασμένος !!! Παρόλα αυτά, Ελένη μας χρόνια πολλά και κυρίως ; Χρόνια καλά κι ευτυχισμένα …Η αλήθεια είναι πως αυτό το ροζ ,πως αυτή η ζάχαρη με την οποία πασπαλίζεις τα πρωινά μας ,ώρες-ώρες μοιάζει πολύτιμη για να μπορέσει κανείς να συνεχίσει την μέρα του με μία αισιοδοξία.

Βλέπετε, η Ελένη μοιάζει με …λούνα-παρκ το οποίο επισκέφτεσαι και απλώς ξεχνιέσαι… Κι άν όλο αυτό που κάνει 16 χρόνια τώρα σας φαντάζει απλό, αν το καλοσκεφτείτε δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, πιστέψτε με !

READ more