Χρονοπούλου – Μητρόπουλος: Παντρεύτηκαν σε εκκλησάκι στο Τολό;

Η Νένα Χρονοπούλου βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Τάσου Μητρόπουλου και το αντίστροφο. Ο γάμος τους ήταν το φυσικό επακόλουθο της σχέσης τους και το το μόνιμο θέμα στις συνεντεύξεις τους αφού οι δημοσιογράφοι τους ήθελαν πολλές φορές να έχουν πραγματοποιήσει μυστικό γάμο. “Δεν έχει σημασία αν παντρευτήκαμε ή θα παντρευτούμε. Ο Τάσος είναι ο άνδρας μου και λέγομαι πια Νένα Μητροπούλου”, είχε δηλώσει η ηθοποιός και φαίνεται πως την Δευτέρα αυτό έγινε και επίσημα πραγματικότητα.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα ρομαντικό σκηνικό την Δευτέρα με απόλυτη όμως μυστικότητα. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 18:00, στο Τολό στον Ιερό Ναό των Δώδεκα Αποστόλων που βρίσκεται στο Καραφωνήσι.

Η Νένα έφτασε με καΐκι για να συναντήσει τον αγαπημένο της, που την περίμενε με τον γιο της Χρήστο. Καλεσμένοι δεν υπήρχαν, παρά μόνο ο κουμπάρος τους, οστεοπαθητικός γιατρός Αντώνης Αγαπίου. Το ζευγάρι προτίμησε έναν απλό και ρομαντικό γάμο γιατί δεν ήθελε να προκαλέσει στην εποχή που ζούμε. Άλλωστε το μόνο που ήθελαν είναι να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης επισφραγίζοντας έτσι τον έρωτά τους! Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύθηκε σε τοπικό έντυπο του Ναυπλίου κι έτσι δεν έγινε νωρίτερα γνωστή η είδηση!

Λεπτομέρειες του γάμου

Η νύφη φορούσε φόρεμα Βασίλειος Κωστέτσος, μπλε ρουά με λεπτομέρειες από μετταλικές παγέτες και τον έναν ώμο ακάλυπτο. Το βέλο που φορούσε είχε φτερά στουθοκάμηλου στο ίδιο χρώμα καθώς και η γούνα της που συμπλήρωνε αρμονικά την εμφάνισή της. Η Νένα όμορφη αφέθηκε στα χέρια της αδελφικής της φίλης, Βικτόρια Μπρα, για το χτένισμα των μαλλιών της.

Όσον αφορά τον γαμπρό, φορούσε το ίδιο κοστούμε με τον γιο της Νένας, από τον ίδιο σχεδιαστή, σε μεταλλικό ανθρακί χρώμα και πουκάμισο ταιριαστό με το χρώμα του νυφικού. Το μόνο που είχε ξεχάσει ήταν το παπιγιόν του καθως το είχε αφήσει στην Αθήνα!

Η εκκλησία ήταν στολισμένη σε αποχρώσεις μπλε ρουά και την επιμελήθηκε και η καλή φίλη της Νένας, Βιργινία μαζί με την κόρη της. Οι μπουμπουνιέρες ήταν φτιαγμένες με ιβουάρ τούλι με μπλε κορδέλα.

Μετά τον γάμο ακολούθησε γεύμα με παραδοσιακό γουρουνόπουλο της Πελοποννήσου στο εξοχικό του ζευγαριού στο Τολό.

Read More

And More