Χρύσα Καλπάκη: Η πρώτη φωτογραφία με τον αδερφό της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, Γιώργο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν λίγο καιρό η είδηση πως η Χρύσα Καλπάκη και ο Ιωσήφ Μαρινάκης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 14 χρόνια γάμου. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η Χρύσα Καλπάκη έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή.

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της, την θέλουν να έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά του Γιώργου Ρουμελιώτη, αδερφού της ηθοποιού Ευδοκίας Ρουμελιώτη.

Η Χρύσα Καλπάκη και ο δημοσιογράφος γνωρίζονταν εδώ και καιρό, όμως η σχέση πήρε πρόσφατα ερωτική τροπή, μετά τον χωρισμό. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, έχουν βρει μια υπέροχη ισορροπία και απολαμβάνουν κάθε λεπτό του ποιοτικού χρόνου που περνούν μαζί. Μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και βρίσκουν πάντα κάτι όμορφο να κάνουν. Και οι δύο αγαπούν τη φύση και τους αρέσει να περνούν χρόνο μακριά από την πολύβουη Αθήνα.

Μακριά από την Αθήνα λοιπόν επέλεξαν να περάσουν και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με μερικούς καλούς τους φίλους. Μάλιστα, ο Γιώργος Ρουμελιώτης δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο από αυτή την μικρή καλοκαιρινή τους εξόρμηση στο οποίο τους βλέπουμε να ποζάρουν μαζί για πρώτη φορά.

Read More

And More