«Χρυσά κουφέτα» για τον εφοπλιστή Αντώνη Χανδρή και την Theodora Warre στην Αγγλία!

Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στο Uppark House and Garden στο νότιο Λονδίνο ο εφοπλιστής Αντώνης Χανδρής και η αγαπημένη του Theodora Warre. O  γιος του εφοπλιστή Μιχάλη Χανδρή και της Λούλας Γουλανδρή και η βρετανικής καταγωγής σχεδιάστριας κοσμημάτων αποφάσισαν να κάνουν έναν ρομαντικό γάμο κεκλεισμένων των θυρών, με εκλεκτούς καλεσμένους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret των Παραπολιτικών, το ζευγάρι επέλεξε να μην γίνει ο γάμος του στο Πόρτο Χέλι, αλλά στην Αγγλία όπου ζουν και εργάζονται και οι δυο τα τελευταία χρόνια.

Το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη την τελευταία διετία και από τους πρώτους μήνες η σχέση τους αποτέλεσε είδηση για τον βρετανικό Τύπο και όχι άδικα. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων είναι μία από τις πιο όμορφες νεαρές κοσμικές δεσποινίδες που λατρεύουν τα media της χώρας της. Από την άλλη, ο μόλις 31χρονος Αντώνης είναι χαμηλών τόνων. Αν και αποφεύγει τις κοσμικές συναθροίσεις δεν προκαλεί τα media για κάτι άλλο πέρα από τα επαγγελματικά του.

 

Όσο για το γάμο τους; Έγινε σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με τη νύφη να λάμπει μέσα στο ιβουάρ νυφικό της και τον γαμπρό να κλέβει τις εντυπώσεις με το γκρι φράκο του. Το μυστήριο τέλεσε ο ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Φίλιππος και Θεοδώρα!

Read More

And More