Χρύσα Μιχαλοπούλου: Ποια είναι η πανέμορφη “Ζωρζέτ” από τις Άγριες Μέλισσες που φαίνεται πως έκλεψε την καρδιά του Λεωνίδα Κουτσόπουλου; (pics)

Όλα δείχνουν πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει βρει το ταίρι του στο πρόσωπο της πανέμορφης ηθοποιού, Χρύσας Μιχαλοπούλου. Εδώ και αρκετό καιρό, κυκλοφορούν φήμες και δημοσιεύματα πως ο αγαπημένος κριτής του MasterChef διατηρεί σχέση με την 23χρονη ηθοποιό, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τον ρόλο της Ζωρζέτ στις Άγριες Μέλισσες. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που οι paparazzi έχουν τσακώσει το φημολογούμενο ζευγάρι είτε σε δημόσιες εμφανίσεις είτε σε βόλτες του.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε πρώτη φορά στις φήμες περί σχέσης με την όμορφη Χρύσα στην κάμερα του Πρωινού, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει κάτι. “Να βρεις την κ. Μιχαλοπούλου να τη ρωτήσεις αν είμαστε μαζί!”. (Δες εδώ τη νέα τους κοινή εμφάνιση)

Η κοινή δημόσια εμφάνισή τους στο Ηρώδειο τον περασμένο Σεπτέμβρη

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή και πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz και έχει αγαπηθεί από το κοινό, για το αστείρευτο χιούμορ του και τις θεϊκές του ατάκες στο MasterChef. Ο καταξιωμένος σεφ, ωστόσο, έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή σε χαμηλούς τόνους και να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης μόνο με τη δουλειά του.

Ποια είναι η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η Χρύσα είναι μόλις 23 ετών και έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, συμμετέχοντας στη δημοφιλή σειρά του ANT1 Άγριες Μέλισσες, όπου υποδύθηκε την Ζωρζέτ. Η όμορφη ηθοποιός έχει φοιτήσει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα, ενώ δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι η παράσταση Φεγγάρι από χαρτί. Επίσης έχει παίξει και στη σειρά Επιστροφή το 2018 και στο σήριαλ Αρένα το 2017.

«Είμαι 23 χρονών. Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός σε μια νύχτα. Είχαμε δώσει πανελλήνιες και δεν είχα γράψει καλά. Δε θυμάμαι που περνούσα καν. Μου είπε η κολλητή μου να πάμε να δώσουμε εξετάσεις σε σχολή υποκριτικής. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στις Μάγισσες της Σμύρνης. Ήμουν 6-7 χρονών. Δε θυμάμαι τι ρόλο έκανα» είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Το προτέρημά μου είναι η αυτοπεποίθησή μου. Το ελάττωμά μου είναι το γεγονός ότι υπεραναλύω. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Purple Rain και το αγαπημένο μου βιβλίο «Οι δούλες» είχε αποκαλύψει επίσης σε άλλη της συνέντευξη. 

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στα προσωπικά της social media, η Χρύσα Μιχαλοπούλου διαθέτει μια απαράμιλλη ομορφιά και μια γλυκιά αθωότητα! Η 23χρονη ηθοποιός έχει όλη τη ζωή μπροστά της για να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται. Παράλληλα, φαίνεται πως ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, κάτι που σίγουρα την έχει ανανεώσει!

Το μέλλον θα δείξει τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους…

Read More

And More