Χρύσα Μπανδέλη: Η δημιουργική καραντίνα και η εντυπωσιακή φωτογράφιση στον επίγειο παράδεισο της Ηπείρου! [pics]

Η Χρύσα Μπανδέλη είναι μια νέα, δροσερή και ταλαντούχα τραγουδίστρια, της οποίας τα προσεκτικά και σταθερά βήματα στο χώρο της μουσικής μαρτυρούν μια ελπιδοφόρα παρουσία με φωτεινό μέλλον στον χώρο της δισκογραφίας.

Με ήθος και αγάπη για το τραγούδι, έχει πραγματοποιήσει πολλές και σημαντικές συνεργασίες. Μία από αυτές ήταν με τον αξεπέραστο Μίμη Πλέσσα, ως η μοναδική γυναικεία φωνή στον τελευταίο του δίσκο, αλλά και πιο πρόσφατα με τον Στέφανο Κορκολή, αφού κυκλοφόρησε από την Sonar Music μια επανεκτέλεση του τραγουδιού «Ανατριχιάζω», το οποίο ακούσαμε για πρώτη φορά το 1994 να το ερμηνεύει ο γνωστός συνθέτης.

Η Χρύσα Μπανδέλη το διάστημα της καραντίνας λόγω κορονοϊού είχε τον χρόνο να σκεφτεί τα επόμενα επαγγελματικά βήματά της και να πέρασε δημιουργικό χρόνο αναζητώντας τραγούδια που θα την αγγίξουν και θα μιλήσουν στην καρδιά της.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στα Ιωάννινα και να πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή φωτογράφιση στις πήγες του Βοϊδομάτη ποταμού, παρουσιάζοντας τις ομορφιές της φύσης της Ελλάδα και τα μαγευτικά τοπία που λίγοι γνωρίζουν.

Με αέρα μοντέλου πόζαρε στον φακό του Δημήτρη Μπλετσα (Define art studio photography) και το αποτέλεσμα ομολογουμένως κλέβεις τις εντυπώσεις.

Read More

And More