Χρύσα Ρώπα: Η αντίδρασή της στην πρόσφατη αναφορά του Θανάση Λάλα στο πρόσωπό της – «Έλεος»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για ακόμη μια φορά η Χρύσα Ρώπα. 

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη βία που έχει νιώσει στη ζωή της, τις περιπέτειες που έχει περάσει με την υγεία της και δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν άκουσε πως ο Θανάσης Λάλας ρωτήθηκε για εκείνη σε συνέντευξή του.

«Φυσικά και έχω νιώσει να θέλει να ασκήσει κάποιος εξουσία πάνω μου. Τη σωματική βία την απέφυγα. Σαν παιδί είχα βιώσει σωματική βία. Αυτό που δε μπόρεσα να διαχειριστώ είναι η ψυχολογική βία. Ήμουν αρκετά άτυχη σε αυτό. Το χειρότερο που έχω υποστεί είναι η ματαίωση. Έχω αρκετά πράγματα μαζεμένα μέσα μου» αποκάλυψε η Χρύσα Ρώπα.

«Για μένα είναι πολύ βασικό να έχουμε υγεία. Έχω κάνει εγχειρίσεις παντού, στήθος, κοιλιά, κεφάλι… Όπως λέει και ένας φίλος μου, το σώμα μου εκδικείται γιατί δεν είχα ερωτική ζωή. Το άφησα αυτό το κομμάτι» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Σχετικά με την πρόσφατη δήλωση που έκανε ο Θανάσης Λάλας για εκείνη στην εκπομπή “Στούντιο 4″¨η Χρύσα Ρώπα είπε, «Δεν έπεσε στην αντίληψή μου αυτή η δήλωση. Ποιος με θυμήθηκε εμένα και ρώτησε τον Θανάση Λάλα για μένα; Δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτοί οι δυο κύριοι επανέφεραν αυτό το θέμα. Έχουν περάσει 20 χρόνια. Έλεος. Οι άνθρωποι που λένε “δε με αφορά”, δε με αφορούν καθόλου. Αυτή είναι η ουσία της εξέλιξης αυτής της σχέσης».

«Σαν παιδί ένιωθα μόνο φόβο. Και νομίζω και μεγάλη το νιώθω. Μεγάλο στοίχημα για μένα είναι να σταματήσω να φοβάμαι» κατέληξε η Χρύσα Ρώπα.

Read More

And More