Χρύσα Σπηλιώτη – Δημήτρης Τουρναβίτης: Η ανατροπή που δίνει ελπίδες – Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα καμένα αυτοκίνητά τους στο κτήμα που βρέθηκαν οι 26 νεκροί

Οι ώρες περνούν και οι ελπίδες λιγοστεύουν… Μακάρι όλοι οι αγνοούμενοι να βρεθούν καλά αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη, με τον σύζυγό της, δάσκαλο μουσικής και αθλητή Δημήτρη Τουρναβίτη. Από το τη Δευτέρα η οικογένειά τους, τους αναζητά και το TLIFE βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία μαζί της.

Ο αδερφός του Δημήτρη Τουρναβίτης δεν σταματά ν’ αναζητά τους δικούς του ανθρώπους. Όπως έχει αποκαλύψει νωρίτερα τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη οικογένεια, έχει δώσει δείγμα DNA ώστε να γίνει η ανάλογη ταύτιση όταν και αν χρειαστεί. Και μπορεί να πίστευε μέχρι πριν από λίγες ώρες, ότι είχαν καεί και τα δυο σκυλιά της οικογένειας, όμως μια ανατροπή δίνει ελπίδες.

Όπως περιγράφει και πάλι ο Κώστας Τουρναβίτης – άνθρωπος του αθλητισμού και ο ίδιος – στο TLIFE τελικά βρήκε τον ένα σκύλο καμένο αλλά τον δεύτερο, αυτόν της ηθοποιού με πολλά εγκαύματα μεν αλλά ζωντανό. Βρισκόταν στην παραλία κάτω από τα βράχια προς τη βόρεια μεριά. Αυτό τον κάνει να πιστεύει πως ίσως το ζευγάρι βρίσκεται ακόμη στο νερό… Η περιοχή είναι μεγάλη και μπορεί να είναι οπουδήποτε. Ο Δημήτρης Τουρναβίτης μάλιστα ήταν ορειβάτης, κολυμβητής, έχει αντοχές, όπως περιγράφει ο αδερφός του. Η ηθοποιός κολυμπά επίσης. Η επόμενη κίνηση του Κώστα Τουρναβίτη είναι να καλέσει το λιμενικό και να ξανακοιτάξουν την περιοχή. Από τη στιγμή που δεν έχει ταυτοποιηθεί το DNA του μεκάποιο θύμα, ελπίζει μέχρι τελευταία στιγμή.

Ωστόσο τα δυο αυτοκίνητα του ζευγαριού, βρέθηκαν καμένα μέσα στο χωράφι που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι κι απανθρακωμένοι 26 άνθρωποι. Ο σκύλος που βρίσκεται δίπλα από το αυτοκίνητο της Χρύσας Σπηλιώτη δεν ανήκει στην οικογένεια.

Το αυτοκίνητο της ηθοποιού

Και το όχημα του συζύγου της Χρύσας Σπηλιώτη, μουσικού και αθλητή Δημήτρη Τουρναβίτη

Read More

And More