Χρύσα Σπηλιώτη – Δημήτρης Τουρναβίτης: Ο αδερφός και η μητέρα του συζύγου της ηθοποιού στο TLIFE – Δώσαμε δείγμα DNA και περιμένουμε!

Μεταξύ όλων όλων αγνοουμένων, που υπάρχουν φόβοι πως ξεπερνούν τους 100, βρίσκονται και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη όπως έχει γίνει γνωστό, μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Τουρναβίτη. Το ζευγάρι βρισκόταν στην εξοχική του κατοικία στο Μάτι και σήμερα θα έφευγε για διακοπές στην Άνδρο. Η πυρκαγιά όμως τους πρόλαβε…

Ακόμη δεν υπάρχει κάποιο νεότερο για τους ίδιους εκτός από το καμένο τους σπίτι και το παρατημένο και καμένο επίσης αυτοκίνητό τους, το οποίο βρέθηκε στο οικόπεδο όπου εντοπίστηκαν οι 26 αγκαλιασμένοι και απανθρακωμένοι άνθρωποι.

Στο TLIFE μίλησαν η μητέρα του Δημήτρη Τουρναβίτη, Ειράγδα και ο αδερφός του Κώστας Τουρναβίτης, ο οποίος ψάχνει απεγνωσμένα ένα σημάδι τους… “Τον γιο μου ακόμη τον ψάχνουμε… Πήγε ο άλλος μου γιος στα νοσοκομεία να κάνει μια έρευνα, αν είναι ανάμεσα σε όσους βρίσκονται στην εντατική και δεν μπορούν να δώσουν τα στοιχεία τους. Πήγε και στο σπίτι τους ξανά… Μήπως έμεινε κάποιο ενθύμιο, να το μαζέψει… Κάηκε ολοσχερώς. Σήμερα τα παιδιά θα έφευγαν για την Άνδρο. Έδωσαν DNA τα αδέρφια. Η μητέρα της Χρύσας είναι 90 ετών και δεν ξέρει ακόμη ότι η Χρύσα αγνοείται… Δεν ξέρω τι έχουν απογίνει”, περιγράφει η 82χρονη κα Ειράγδα.

Ο αδερφός του Δημήτρη Τουρναβίτη, Κώστας, ο οποίος είναι αυτός που τους  ψάχνει από το απόγευμα της Δευτέρας που ξέσπασε η φωτιά αποκαλύπτει στο TLIFE: “Έμεναν στο Μάτι με τα δυο σκυλιά τους. Έφυγαν με το αυτοκίνητο και τα σκυλιά για να σωθούν… Δεν έχω κανένα δείγμα τους. Έχω σχηματίσει την άποψή μου, αλλά θα μιλήσω όταν θα έχω στοιχεία. Αυτό που ξέρω είναι ότι το αυτοκίνητο του αδερφού μου, βρέθηκε στο οικόπεδο που βρέθηκαν και οι 26 νεκροί. Κατέβηκα πάλι και στη θάλασσα, τίποτα… Χθες βράδυ ακόμη έβγαζαν κόσμο από το νερό. Ζωντανούς και νεκρούς. Βρήκα και πέντε πεθαμένα σκυλιά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν ήταν ανάμεσα τα δυο, του Δημήτρη και της Χρύσας.

Τώρα το κομβικό σημείο είναι το DNA. Να δώσουν όλοι οι συγγενείς των αγνοουμένων δείγμα, ώστε να ταυτοποιηθούν με τους ανθρώπους στα νοσοκομεία και στα νεκροτομεία. Εμείς δώσαμε… Έδωσα εγώ, η κόρη του Δημήτρη, η αδερφή της Χρύσας και τώρα θα πάνε να πάρουν κι από την κατάκοιτη μητέρα της Χρύσας, που ακόμη δεν ξέρει τίποτα. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει με την ταυτοποίηση των DNA. Τώρα θα εξετάσουν και τις σωρούς… Όλες οι αναγνωρίσεις των θυμάτων με την ταυτοποίηση DNA θα γίνουν. Οι απαντήσεις μπορεί να δοθούν σε μία εβδομάδα ή και πολύ πιο σύντομα.”

 

Read More

And More