Χρύσα Σπηλιώτη: Η συμπρωταγωνίστριά της στο “Καρέ της Ντάμας” την αποχαιρετά…

Ο καλλιτεχνικός χώρος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη την τραγική απώλεια της Χρύσας Σπηλιώτη. Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Δημήτρης Τουρναβίτης βρήκαν τραγικό θάνατο στις καταστροφικές φωτιές που έπληξαν την περασμένη Δευτέρα την ανατολική Αττική. Ανάμεσα στους φίλους και συναδέρφους που την αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο ήταν και η Μαίρη Σταυρακέλλη.

Η Χρύσα και η Μαίρη είχαν συνεργαστεί στην πετυχημένη σειρά του Mega, “Το καρέ της ντάμας” και εκτός από συνάδελφοι ήταν και πολύ καλές φίλες. Η γνωστή ηθοποιός αποχαιρέτησε την αγαπημένη της φίλη, με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Δεν ξέρω τι να πω… Η πραγματικότητα με ξεπερνάει… Η αγαπημένη μου Χρύσα Σπηλιώτη με τον σύντροφο της Δημήτρη Τουρναβίτη… κάνουν πια βόλτα…. στη γειτονιά των αγγέλων…»

Η Τζόυς Ευείδη – επίσης πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς Το Καρέ της Ντάμας – δεν θέλησε να κάνει κάποια ανάρτηση στα social media, σχετικά με τον θάνατο της Χρύσας Σπηλιώτη. Σε μία δημοσίευσή της, όμως, που αφορούσε την θεατρική παράσταση Μόλις Χώρισα, στην οποία συμμετέχει, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θέλησαν να της γράψουν αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι δεν έχει σχολιάσει κάτι.

Ένας από τους διαδικτυακούς της φίλους υποστήριξε την αγαπημένη ηθοποιό, αναφέροντας πως είναι προσωπικό θέμα του καθενός το πώς θα διαχειριστεί το πένθος του, με την Τζόυς να τον ευχαριστεί…

 

Read More

And More