Χρυσάνθη Ντάφλα: Οι λεπτομέρειες του μυστικού γάμου της με τον επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη

Με άκρα μυστικότητα η πανέμορφη Χρυσάνθη Ντάφλα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και γνωστό επιχειρηματία Γρηγόρη Σαράντη. Η Χρυσάνθη διακριτική όπως πάντα αρκέστηκε να αλλάξει το όνομά της στο προφίλ της στο instagram σε Nτάφλα Σαράντη, αποκαλύπτοντας έτσι το γάμο της. Το πρώην μοντέλο και marketing manager, και ο πρόεδρος του Ομίλου Σαράντη και διευθύνων σύμβουλος της Estee Lauder Hellas, παντρεύτηκαν σύμφωνα με την εφημερίδα “Οn time” και τη Σάσα Σταμάτη στο Δημαρχείο της Αθήνας, έχοντας ως μάρτυρες στενούς τους φίλους.

Το ζευγάρι μετά από 2,5 χρόνια σχέσης αποφάσισε να επισημοποιήσει το δεσμό του αλλά λόγω του κορονοϊού θέλησαν αυτό να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξάλλου και οι δυο προτιμούν να μην κάνουν σχεδόν καθόλου κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Η Χρυσάνθη ήταν πανέμορφη και για αυτή την ξεχωριστή μέρα της ζωής της επέλεξε ένα λευκό chic φόρεμα Τommy Hilfiger!

Η φωτογραφία είναι από το τελευταίο ταξίδι τους στον εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Τελ Αβίβ και είναι μια από τις σπάνιες κοινές τους αφού αποφεύγουν τη δημοσιότητα όσο μπορούν…

Μετά τον πολιτικό γάμο το ζευγάρι επέστρεψε στο διαμέρισμά στο οποίο ζουν μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2018 γιατί η επιδημία του κορονοϊού τους έκανε να ακυρώσουν το ταξίδι που είχαν προγραμματίσει στην Τυνησία.

Η όμορφη Χρυσάνθη και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, γνωρίστηκαν μέσω κοινού γνωστού και εκείνος γοητευμένος και ως γνήσιος τζέντλεμαν την φλέρταρε και την … πολιόρκησε και εκείνη δεν αντιστάθηκε στη γοητεία του!

Να ζήσουν!

Read More

And More