Χρυσή Βαρδινογιάννη: Απόλαυσε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στην πρεμιέρα του στο θέατρο! [pics]

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης η θεατρική παράσταση “Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ” σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο Θέατρο Αθηνών. Από το πλευρό του ταλαντούχου ηθοποιού, ο οποίος πρωταγωνιστεί επίσης στο έργο, δεν έλειπαν οι αγαπημένοι του φίλοι και φυσικά η σύντροφός του, Χρυσή Βαρδινογιάννη. Οι δυο τους μπορεί να μην επιθυμούν να μιλούν για τη σχέση τους, ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια είναι μαζί και στηρίζουν ο ένας τον άλλον τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Μπορεί να μη πόζαραν μαζί, αλλά η Χρυσή Βαρδινογιάννη δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με την Όλγα Κεφαλλογιάννη στο τέλος της παράστασης, ενώ ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πόζαρε με τους φίλους του. Η παράσταση “Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ” αποτελεί θρυλικό αριστούργημα του σύγχρονου θεάτρου, που ακροβατεί ανάμεσα στην κωμωδία, το παράλογο και την τραγωδία.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Άλκις Κούρκουλος

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Μαρινέλλα-Μαρία Πρωτόπαππα

Λίγα λόγια για το έργο

Ένα σαλόνι ως πεδίο μάχης. Μια νύχτα που θα φτάσει ως το ξημέρωμα. Δυο ζευγάρια ξενυχτούν, πίνουν και παίζουν τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια:αυτά που θα γκρεμίσουν κάθε ζωτικό ψεύδος και θα φέρουν, με το φως της αυγής, την αλήθεια στο φως.

Ο Τζωρτζ κι η Μάρθα είναι οι Παίκτες: στήνουν όλα τα παιχνίδια αλληλοεξόντωσης, εμπλέκουν τον Νικ και τη Χάνι, το νεαρό ζευγάρι, στήνουν παγίδες, ξεσκίζουν και ξεσκίζονται. Και μόνον έτσι επιβιώνουν. Είναι παντρεμένοι πάνω από είκοσι χρόνια, κι η οικειότητα τους, όπως πάντα, γεννά περιφρόνηση.Εκείνος είναι ένας παραιτημένος καθηγητής ιστορίας σε Πανεπιστήμιο κι εκείνη κόρη του Πρύτανη. Μετά από μια δεξίωση του πατέρα της, η Μάρθα προσκαλεί το νεαρό ζευγάρι στο σπίτι τους γιατί «ο Μπαμπάς είπε να τους φερθούμε καλά». Στο ξημέρωμα, όταν το πάρτι τελειώσει, κανείς τους δεν είναι πια ο ίδιος. Κι ό,τι έχει γκρεμιστεί, πρέπει να χτιστεί ξανά, με θεμέλιο την αλήθεια. Και την αγάπη.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More