Χρυσός γάμος στο Λονδίνο για την εγγονή του αείμνηστου Γιάννη Γουλανδρή

Ο απλός, ρομαντικός γάμος της Μαριάννας και του Fergus, λίγο έξω από το Λονδίνο παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία βγαλμένο από τις σελίδες του περιοδικού της λονδρέζικης αριστοκρατίας «Town & Country». Δύο πολύ νέα, πολύ όμορφα και πολύ ερωτευμένα παιδιά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, εν μέσω πανδημίας, σε στενό οικογενειακό κύκλο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso.

Συμφοιτητές σε γνωστό πανεπιστήμιο της γηραιάς Αλβιώνας, όπου η νύφη σπούδαζε Αρχιτεκτονική, γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν.

Η όμορφη Ελληνίδα, με ένα απλό νυφικό φόρεμα από δαντέλα, έλαμπε από ομορφιά στο πλευρό του Λονδρέζου αγαπημένου της. Είναι απόγονος της εφοπλιστικής οικογένειας Γουλανδρή, με καταγωγή από την Άνδρο, εγγονή του αείμνηστου Γιάννη Γουλανδρή, κόρη της γνωστής επιχειρηματία Κατερίνας Γουλανδρή, από τον πρώτο της γάμο.

Ιδιαίτερα συγκινημένες στην τελετή αλλά και στο γαμήλιο γεύμα που ακολούθησε, εκτός από τους γονείς της νύφης, ήταν η γιαγιά της Μαρία Γουλανδρή, η θεία της, διεθνούς φήμης εικαστικός και εκπρόσωπος της σύγχρονης τέχνης του μωσαϊκού στην Ελλάδα Όλγα Γουλανδρή, η οποία συνοδευόταν από τον γιο της και εξάδελφο της νύφης, σκηνοθέτη Γιάννη Μαρινόπουλο.

Read More

And More