“Χτύπημα” των Anonymous στην Ελλάδα! – “Κατέλαβαν” την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης!

Άφωνοι έμειναν όσοι έτυχε να μπουν νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης… Αντί για τη συνηθισμένη σελίδα, εμφανίστηκε ένα μαύρο φόντο, με μήνυμα των Anonymous!
“Η Δικαιοσύνη έρχεται” γράφουν στην αρχή. Και ακολουθεί ένα βίντεο, όπου γίνεται αναφορά στην κατάσταση στην Ελλάδα. στα μέτρα που επιβάλλουν το ΔΝΤ και η Ε.Ε., στη λιτότητα και τις μειώσεις μισθών.
“Αυτό που γίνεται στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Επιλεχθήκατε από τον ελληνικό λαό να πράξετε σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Αλλά αποτύχατε. Και σκοτώσατε το πιο ιερό στοιχείο που είχε η χώρα σας, τη Δημοκρατία”, αναφέρουν αρχικά στο μήνυμά τους, σε ένα μανιφέστο με το οποίο επί της ουσίας αντιδρούν στην υπογραφή από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης της ACTA (Σύμφωνο ενάντια στην ανταλλαγή πλαστών προϊόντων).
Οι Anonymous κατηγορούν την ελληνική κυβέρνηση πως με την απόφαση να μπει στο ΔΝΤ, επέβαλε μια νέα δικτατορία στους Έλληνες πολίτες και άφησε “τους τραπεζίτες και τους μονάρχες της Ευρωπαϊκής Ένωσης” να σκλαβώσουν, οικονομικά και πολιτικά τον ελληνικό λαό.
“Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας και τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο. Είμαστε οι Anonymous. Είμαστε λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε, δε θα ξεχάσουμε. Έπρεπε να μας περιμένετε… “, καταλήγει το βίντεο, το οποίο, μάλιστα, βρίσκεται στο YouTube από τις 31 Ιανουαρίου.
Δες το video:

Read More

And More